Forum - Skrabere og barberblade - Rookie
Bruger 

norgaard


26. maj 2009

Rookie
uff.. så tog jeg beslutningen og investerede min egen version af et startsæt. 34c med feather-blade, en dåse proraso barberskum, men-ü aftershave og en stor omgang af forsvarets hudsalve til hvis uheldet skulle være ude.

Til andre derude som måske er interesseret i hvordan det går for en nybegynder, så vender jeg tilbage om en uges tid, når jeg forhåbenligt har fået chancen for at prøve grejet et par gange :)

Brose


26. maj 2009


Hej Nørgaard,

Velkommen til!

Håber at du bliver super glad for dit nye grej og glæder mig til at høre hvad du synes om det!

Du skriver ikke noget med preshave i dit hjemmelavede startsæt og det er heller ikke et must - bare brug rigeligt med varmt vand til at blødgøre skægget inden du kommer barberskum på... og....husk nu at tage den med ro i starten, selvom det kan være svært :-)

Mvh,
Brose

JEEP

JEEP


26. maj 2009


Hej og velkommen :)

Det bliver spændende at følge med i dine erfaringer.

Spørg endelig hvis der er noget.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


27. maj 2009

Held og lykke med det. :-)
Det er en fantastisk ting du giver dig i kast med.

Start med små korte strøg istedet for de lange som man er blevet vant til fra Gillett's flerblads-hysteri.


Mvh Lars

PS:Hellere spørge en gang for meget end at kvaje sig foran spejlet. Brug vores andres erfaring, ligesom vi brugte andres erfaring da vi startede ud. ;-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk