Forum - Spørgsmål og svar - Røde prikker
Bruger 

Andreas


2. august 2011

Røde prikker
Nu er det efterhånden nogle måneder jeg skiftede til en DE skraber og den beslutning er jeg stadig glad for, men ikke desto mindre er der stadig et bestemt sted på min hals jeg får røde prikker hver eneste gang.
Det er sikkert det i kalder razor burn - jeg vil bare høre om der er en fremgangsmåde der kan være med til at minimere det,

Jeg bruger lidt forskellige produkter men favoritterne er Merkur 42C med Derby / Merkur blade, ARKO shave stick og Nivea Sensitive / Floid Suave.

I ansigtet kører jeg WTG, WTG, XTG
På halsen kører jeg WTG, WTG, ATG (XTG er forsøgt istedet men uden nogen forskel).

Det plejer at forsvinde indenfor et par timer, men det ville da være dejligt helt at kunne slippe for det.

Søren H. Møller


3. august 2011


Umiddelbart lyder det som om du anvender for stort tryk på halsen, især under ATG passet.

Det kan måske også hjælpe (hvis du ikke allerede gør det) at stramme huden op. Ikke ligesom Edgar i 'Men in Black', men bare lige nok til at den bliver glat, så skraberen nemmere løber over området. Da huden jo er tyndere på halsen, har den nemmere ved at "krølle" sammen.


Mvh.
Søren

Carsten


3. august 2011


Jeg havde samme problemer efter at have brugt erasmic shave stick - den har nu fundet vej til skraldespanden - men hvad den var billig og nu har jeg prøvet den. Jeg er kommet til den konklusion at jeg skal holde mig fra de helt billige produkter.
Bruger så istedet Irish Moos creme www.proshave.dk/sir-irisch-moos.asp...

Den er mere fugtgivende og giver en dejlig blød skum, herefter er det meget småt med razorburn - du kunne evt. også prøve at skift blad til feather - det har også hjulpet mig en del.

Grenberg


3. august 2011Husker du koldt vand i ansigtet efter barberingen ? og så duppe det tørt med håndklæde og ikke køre det rundt i ansigtet ?

Ellers ville jeg bare prøve at følge de herres råde oven over, måske få en ordentlig aftershave istedet for Nivea (prøv Proraso balsammen, dufter også langt bedre)

Mvh

Grenberg

Andreas


3. august 2011


Jeps...
Udglatter i forvejen huden.

Jeg har faktisk altid været af den opfattelse netop Sensitive fra Nivea var et virkelig godt produkt, men den er så småt ved at være tom så jeg har L'Oréal Expert Hydra Energetic Post-Shave Gel på vej og glæder mig til at se om den føles lige så godt som dagcremen i samme serie.

Jeg har overvejet Proraso, men ville nok hælde mest til den med alkohol, belært af de gode erfaringer med Floid Suave.

(EDIT: Udgående link til webshop fjernet)

Carsten


3. august 2011


Jeg har den Proraso aftershave med alkohol, den er virkelig klasse, havde også prøve Prorasos balm den var jeg ikke så meget til. Men jeg synes også Proraso cutting edge er virkelig go og tillige kølende. Hvis det er en eller anden grund skulle gå galt og jeg får barberknopper bruger jeg tend skin, et produkt som desværre ikke forhandles her (endnu....??) - den lugter som kaburatorsprit men den hjælper - og spritlugten er væk efter et par min. og efter kort tid vil du også kunne se at de røde knopper forsvinder. Et produkt jeg håber på at Proshave får hjem på et eller andet tidpunkt så jeg er fri for at købe det andre steder på nettet.

Grenberg


3. august 2011


åh gud ikke Tend skin det lugter af H til og svier og bare snerten af eddieke, nej tak her fra

Prøv med den fra Anthonny i stedet.

Måske skyldes rent faktisk at du bruger alkohol i aftershaves, prøv med balsams uden, kan stærkt anbefale Truefitts and Hills (prisen er jo så gange 2-3 stk af Nivea) hvis det skal være ellers er der jop også Cutting Edge burn repair som nok mere er en aftershaves men ganske god

Mvh

Grenberg

Brose


3. august 2011


Hej Andreas

Jeg kan se at du allerede har fået nogle gode råd her.
Skal jeg hurtigt byde ind så vil jeg foreslå dig følgende:

1)
Glem alt om barbering imod hårretningen i den kommende tid!

2)
Vær sikker på at dit blad er skarpt og rent.

3)
Skyl ansigt og hals i koldt vand efter barbering og dup med rent håndklæde. Prøv at bruge en Aftershave Lotion UDEN alkohol.
Jeg sværger selv til Proraso Liquid Cream da den både beroliger og tilfører fugt uden at fedte huden til - Den er bestemt et forsøg værd!

4)
Hvis du stadig døjer med røde knopper efter barberingen efter en uge eller to, så prøv, som Grenberg skriver, at bruge Anthony Ingrown Hair Treatment.
Den påføres umiddelbart efter barberingen og også gerne lige inden du hopper i seng om aftenen. Den får, for de fleste, bugt med selv den mest genstridige hudirritation og anvendes blandt andet af en hel del kosmetologer.

Go fornøjelse!

Mvh,
Brose

Andreas


3. august 2011


Brose:

Tak for svar :)

Kan du fortælle mig om i har en forhandler af den ASB i Vejle-Kolding-Fredericia området?

Så kan jeg nemlig hente en ved lejlighed.

Brose


3. august 2011


På de kanter forhandles Proraso Liquid Cream bla. af Kunstklipperiet i Vejle og Barbershop i Horsens.

Deres adresser er:

Kunstklipperiet
Dæmningen 47
7100 Vejle

Barbershop
Borgergade 15 A            
8700 Horsens

Go' fornøjelse!

Mvh,
Brose / Proshave

Grenberg


3. august 2011
Kan godt være det er mig der er Proshave'isiseret

Men hold da op hvor er de Proraso produkter suveræne og til en supe pris. Er i sær vild med balsamen og splash med menthol og self. deres grønne barbersæbe det er kræs og dufter himmelsk

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk