Forum - Barbercremer og -sæber - Razorock sæbe Al Sapone
Bruger 

Grenberg


15. september 2016

Razorock sæbe Al Sapone
Lad os lige slå det fast med det samme,  normalt er jeg creme mand da de fleste sæber virker udtørrende på mig og  bare får en bedre skum af cremer. Jeg kan ikke fordrage Mitchels sæben (beklager til alle) på trods af den's "fantastiske" omdømme og egenskaber.

Men men men men havde hørt en masse godt om Razorrocks produkter og da jeg så der var lanolin i Al Saponen så var det selvfølgelig den jeg skulle prøve. bestilte straks en sæbe og en splash hos Proshave og wupti dagen efter blev det sat i barberskabet. Sæben kommer i en plastikbøtte som nogle måske synes er klejn, jeg er ligeglad det er indholdet der er vigtigt og nå ja kan egentlig godt lide den der Ganster fra Chicago Al Sapone eller noget, he he he, elsker det ordspil. Sæben er en blød sæbe og det gør at den er meget nem at skumme op. Har nu prøvet med forskellige koste og især silvertip har altid haft det svært med at skumme op i sæber, ingen problem her. nogle hurtig ture rundt i bøtten og du har nok til flere pas uden problemer.

Selve skummet er utrolig fed og cremet og når den påføres er den stabil og giver et godt glid, selve lanolinen plejer så man får en ekstra blød barbering. Det er endnu ikke lykkedes mig at slå skummet ihjel og hver gang den tætteste barbering som jeg ellers kun opnår ved nogle få cremer.

Duften ligger til den milde side og beskrivelsen af lidt citrus, træ og våde læder handsker er ikke helt gal, jeg kan rigtig godt lide duften men ville dog ønske der var lidt mere power i splashen.

På nogle forum "brokkes" der lidt over prisen og de er meget billigere "over there" men i forhold til andre mærker synes jeg selv at prisen er ok og igen man får meget for pengene og en sæbe der holder længe.

Indrømmet Razorock's Al Sapone sæbe er nu på min favorit liste og jeg nyder virkelig hver en barbering med den, der skal helt klart prøves flere sæber fra samme producent

Mvh

Grenberg

CHSeifert

CHSeifert


11. november 2016


Jeg har 10-12 RazoRock sæber.

Mine favoritter er:

XxX
XX
X
Fine
Dead Sea
Freedberg
Tuscan Oud
Zi Pep

Men når det er sagt, så er RazoRock fede sæber til prisen, men de er ikke i nærheden af at være i top, hvad angår performance for mig.

Mine top performance sæber er lige nu:

I Coloniali
Panacreama Nuavia - ejer alle 3
Savonniere du Moulin
Tabula Rasa - ejer alle 12
Klar Seifen - ejer 3, køber snart 2 mere på Proshave.dk
Barrister & Mann - ejer 26
Cold River Soap Works - ejer 19
Mike's Natural - ejer 9
Caties Bubbles - ejer 14
Haslinger  - ejer 4
Le Pere Lucien - ejer 9
Saponificio Varesino - ejer vist 7, både de lyse og sorte Dolomitti, har ALT hvad de har lavet.
Czech & Speak - ejer begge de laver
Boellis Panama
Meissner Tremonia Paste - ejer 8 paste og 8 sæber
Wickham 1912 - ejer 7, alt hvad han har lavet

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk