Forum - Spørgsmål og svar - Proshave-scuttle
Bruger 
LRN

LRN


2. april 2010

Proshave-scuttle
Så at der under Dagens Barbering står om en Proshave-Scuttle. Er det en der kommer snart? Er den i lighed med en Moss eller Dirdy Bird?

Mvh
Lars

John Kreiner

John Kreiner


3. april 2010

Hej Lars

Allerførst velkommen i Forum.

Jeg kan ikke udtale mig om Moss-scuttles, da jeg ikke kender dem, men jeg er blevet indformeret om, at Dirty Bird-scuttles er i ét stykke, mens Proshaves er to-delt med en inder- og en yderskål.

Det sidste betyder  efter min meing, at den er nemmere at gøre ren, og at det bliver nemmere at forhindre eventuelle aflejringer af f.eks. kalk fra hårdt vand.

Du kan se billeder af prototypen i den tråd her i Forum, der hedder "Proshave-scuttles på vej".

Til disse kan jeg - for egen regning - tilføje, at den, der kommer i handlen, er bedre, fordi den er en smule dybere i inderskålen.

vh
john k-

Brose


3. april 2010


Hej Lars,

Vi forventer have dem på lageret i starten af næste uge og regner med at de er online i shoppen inden næste weekend.

Vi sørger naturligvis for en masse billeder, mål og detaljer - jeg tør allerede nu godt sige at du godt kan begynde at glæde dig :-)

Som John skriver, så er Proshave-scuttlen todelt, så det er nemt bare at skylle inderskålen uden at splaske vand over det hele og skulle aftørre hele scuttlen efter brug.

Go' weekend!

Mvh,
Brose

LRN

LRN


5. april 2010


Hej Brose og john,

Tak for svar og ja glæder mig allerede til at den kommer hos Proshave.

Nu når vi snakker om nye produkter.  Har i overvejet at have Mühle i jeres sortiment? De laver nogle meget flotte produkter i høj kvalitet. De har også lidt nytænkning - se link.
http://www.muehle-shaving.com/shop/...

Mvh
Lars

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk