Forum - Nyheder fra Proshave - Proshave Platinum - Måske dit nye favorit-barberblad!
Bruger 

Brose


10. marts 2021

Proshave Platinum - Måske dit nye favorit-barberblad!

Vi har igennem lang tid arbejdet på at udvikle vores eget barberblad, og efter et hav af tests og input fra nogle af vores absolut mest erfarne barberer og brugere er de nu endelig klar.

Vi håber, at I bliver lige så begejstrede for Proshave Platinum, som vi selv er det! 💈👏🏻

Fremstillet i rustfrit stål – Knivskarpt og med en coating af teflon og platinum.

Se mere hér:

10 blade:
https://www.proshave.dk/proshave-pl...

100 blade:
https://www.proshave.dk/proshave-pl...

Mvh
Brose / Proshave

Brose


10. marts 2021


Bladene er naturligvis pakket enkeltvis i et stykke olieret papir. De kommer i æsker med 5 blade i hver og en hel stang indeholder 20 æsker á 5 blade, altså 100 stk. Proshave Platinum.

Vi har ønsket at undgå unødig plastik, så der er udelukkende anvendte genbrugs- pap og papir.

På dette link kan du se et lille klip af hvordan det hele ser ud 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Qti...

Sidst opdateret den 10. marts 2021 kl. 13:30

Claus Bjørnkvist


12. marts 2021


Hej

Jeg bestilte sådan 10 stk da jeg alligevel skulle ha mig nogle vare.
Jeg har barberet mig med DE razor i små 2 år nu og har for nyligt købt mig en lækker straight razor fra Thiers Iassard. Nå men tilbage til jeres nye blade og tillykke med dem. Dem kan I godt være stolte over.
Jeg er solgt. De er virkelig lækre. Jeg barbere hovedet med dem og jeg har både kraftigt hår og skæg og der er ingen problemer der. Jeg bruger samtidig en razorpit til dem for at få dem til at holde længere.
Jeg har kun få andre blade at sammenligne med da jeg i starten købte 100 stk dorca blade som jeg stadig er meget glade for. Men har prøvet dem fra Merkur også og de imponeret på ingen måder.
Jeg kan kun anbefale dem til andre at prøve jeres nye blade. Men husk gode produkter som preshave og en god skum, for de blade fra proshave er skarpe !

Mvh Claus

Claus Bjørnkvist


12. marts 2021


Sidst opdateret den 12. marts 2021 kl. 15:08

Brose


12. marts 2021


Hej Claus

Fedt at du tog dig tid til at skrive!
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du kan li' vores Proshave Platinum blade :-)

Ha' en go' weekend!

Mvh
Brose / Proshave

Grenberg


8. juli 2021


Første barbering og de nye blade virker gode, tager dem med i sommerhus og tester videre inden der kommer et skriv.

Er vild med indpakningen, rigtig lækkert

Grenberg


26. juli 2021


Hej Alle

Jeg har nu barberet mig i 14 dage med Proshave bladet og er godt tilfreds. Som altid når jeg tester nye blade bruger jeg forskellige skrabere og helst et skæg der er nogle dage gammelt.

Selve emballagen synes jeg er fed, er fri for de der plastik æsker som fylder og bladet er lette at pakke ud, plus point der. Jeg havde min Merkur 34C skraber med i sommerhus og en pakke blade. Det første blad holdte til 5 gode barberinger og det skal lige tilføjes at normalt barberer jeg mig næsten hver dag, men grundet tætheden sprang jeg en dag over alle gangene, mere plus der.

Da jeg kom hjem røg der et helt nyt blad i den aggressive Muhle R41 skraber og her blev bladet sløvt på 2 barbering, dog var skægget 4 dage gammelt.

Jeg kan sagtens leve med at for mig passer bladet bedre i en mildere skraber og synes det er et rigtig godt blad der er på højde med nogle af de populære skarpe blade.

Gør jer selv den tjeneste at prøve dem.

Mvh

Grenberg

Grenberg


6. august 2021


Update.

Efter flere Proshave blade brugt nu har jeg fundet ud af at ynglings combo er med min Muhle Rocca skraber. 2 dage imellem hver barbering og tæt uden at skære sig.

Kan varmt anbefales at prøve

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk