Forum - Skrabere og barberblade - Proshave P11 DE skraber
Bruger 

Søren H. Møller


24. august 2013

Proshave P11 DE skraber

Endnu en af Proshaves nye skrabere, denne gang P11’eren.

P11 kommer i en tilsvarende lille plastæske som P20.

Denne skraber har et guldagtigt håndtag med forkromning i begge ender. Håndtaget er helt glat, hvilket fik mig til at frygte, at det ville blive svært at holde ordentligt på, hvis det blev vådt. Men jeg har nu ikke oplevet problemer i den retning, så længe det kun er vand.
Forgyldningen ser ud til at være lagt så tykt på, så risikoen for at den skaller selv efter et lille slag, tror jeg ikke vil skabe problemer.
Som P20 ligger denne skraber i den tunge ende af skalaen med sit massive håndtag, og det er med til at give en ubesværet barbering, da vægten gør, at man ikke behøver at lægge pres på for at opnå en tæt barbering.

Skraberhovedet på P11 er identisk med det på P20, så barberingen føles identisk med de to skrabere, hvilket vil sige mere aggressivt end normalt med en safety bar skraber.

Konklusionen af P11 er stort set identisk med den af P20.
Alt i alt er Proshave P11 en god gedigen skraber, der virker velbygget og af god kvalitet. Kun tiden kan vise, om det er rigtigt, men det umiddelbare indtryk er godt.
Jeg kan godt lide vægten, udseendet er jeg lidt mere i tvivl om. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om de helt glatte og lidt tykke håndtag af frygt for, at de var svære at håndtere i våd tilstand. Det har vist sig ikke at være noget problem, men det kræver stadig lidt at vænne sig til den.

Og også her findes den fine lille detalje med Proshaves logo stemplet i bunden af håndtaget.

Data:
Vægt 100,0 gram
Højde 103,9 mm
Bredde 41,6 mm
Dybde 24,9 mm
Håndtagets længde 96,0 mm
Håndtagets diameter 10,4 til 15,1 mm
Bladåbning 1,00 mm


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk