Forum - Barbercremer og -sæber - Proraso Wood and Spice review
Bruger 

Grenberg


7. marts 2017

Proraso Wood and Spice review
Kære Brugere

Tænkte jeg ville dele mit syn på den nye serie fra Proraso, wood and spice. Okay er måske inhabil til et review da jeg i forvejen eeelsker Proraso så ordene er min personlige holdning og opfattelse af produktet.

I fødselsdags gave af familien var jeg så heldig at få de barber cremen og tilhørende aftershave i Proraso's wood and spice serie og det første der springer i øjnene er denne store gule æske hvor i der ligger den grimmeste emballage set længe, cremen kommer en en plastpose/tube nærmest og altså ikke de velkendte tube som det plejer, nå men her tænker mit positive sind, fedt der er jo så meget mere i og den holder længe, faktisk ikke så dårligt selvom den ikke kommer til at stå fremme.

Nå men allerede inden brug kan man fornemme der er smæk på duften det kan jeg godt lide, Man skal lige vænne sig til at den pose/tube om man vil kan være lidt svær at håndterre men cremen er alligevel så tyk at den godt kan doseres stille og roligt. Der skal ikke bruges så meget igen for at få en god skum og nu fornemmer man virkelig duften.

Kvaliteten af cremen minder uhyggelig meget om deres røde serie, fed cremet og let at skumme op, dog pas på med for meget vand i, dryp langsomt og skum op, man får rigtig meget og lækker skum for pengene her. Rigtig god kvalitet. Navnet lyver ikke, der er smæk på wood and spice duften og det er jeg vild med, jeg har et eller andet imod den røde med at den er lidt for tung i duften til min smag men den gule sidder lige i skabet, blandingen af træ og en lækker krydder duft som minder om en caribisk rom er bare rigtig lækker og maskulin.

Hvordan performer den så ? Joo som alle andre af deres cremer havde jeg nær sagt, den har en god konsistens, ikke for fed ikke for let og giver et rigtig godt glid i skraberen og den beskytter huden fint og duften er som sagt ret kraftig som passer mig fint. Det er en creme der gør det den skal og den er en fornøjelse at arbejde med.

I samme serie er der også balsam og en cologne har dog kun prøvet første nævnte som varmt kan anbefales. Kommer et review af den også.

Proraso wood and spice er en virkelig lækker serie der varmt kan anbefales og man får altså rigtig meget for pengene i en høj kvalitet.

Karakter 8,5 ud af 10For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk