Forum - Andre produkter - Proraso rift-gel
Bruger 

Carsten


10. februar 2011

Proraso rift-gel
Hej Brose, jeg har set at Proraso laver en gel som stopper blødning fra smårifter - er det muligt at du får den med i sortimentet?

Kommer maxi-udgaven af preshave cremen også i den "hvide" udgave?

På forhånd tak.

Brose


10. februar 2011


Hej Carsten

Du har helt ret - Proraso har en gel til små rifter.
Jeg har faktisk en stående på badeværelset som jeg har testet :-)

Vi har indtil videre valgt at bruge den gode gamle DSB, men hvis der er interesse for det kan vi godt få Proraso-udgaven hjem i forbindelse med en af de kommende leveringer?

Nej, Liquid Cream findes desværre slet ikke i en Salon-version. Det er kun Preshave, barbercreme og Aftershave Splash der findes i de store størrelser.

Mvh,
Brose

Carsten


13. februar 2011


OK - håber i tager den hjem så skal jeg prøve den, men selvfølgelig skal det være rentabelt. Synes ikke DSB lukker ned for blodet særligt hurtigt, men til gengæld svier det pænt!

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


15. september 2011

Proraso Healing Gel ?!?
Hej,
Har NU købt den i engelsk webshop KUN fordi jeg ikke fandt den her på siden.

Har anvendt DSB i mange år og her er min mening:

DSB - standser blodet på go' gammeldags 60'erne maner som Steve Macqueen ville ønske det. Perfekt produkt til fortidens konger og nutidens oldinge.

Proraso Healing Gel - Hvis men ønsker et produkt for nutidens tøsedrenge, der ikke nyder svien og brænden når såret/riften lappes, så er Proraso produktet hele 12 klasser bedre end DSB.

Proraso Healing Gel: 10/10
Usynligt, ingen JEG GENTAGER LIGE INGEN SVIE, ufatteligt effektivt og drøjt.

DSB: 0/10
Når der fås et produkt, der virker nøjagtigt lige så effektivt men svier 100000000 gange mindre, så dumper DSB med et brag. Som sagt er DSB kun for masocister og folk, der lever i fortiden :)

Hint: Få nu det produkt ind i Jeres fremragende Shave Shop !!

Carsten


15. september 2011


Jeg har også måttet købe den i en anden webshop, er dog ikke så begejstret som dig Claus, den virker OK men man render så rundt med en slags "skal" på huden når produktet tørrer ind, som jeg synes er irriterende,  der er DSB bedre, problemet med den er blot at man skal sørge for der næsten ikke er blod inden den påføres, det kan være svært, og det med at svier må man bare vænne sig til.

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


16. september 2011


Til Carsten:

Jeg har ikke oplevet denne skal, men nu har jeg også kun brugt den 3-4 gange.

Men tror det hænger sammen med, at jeg bruger et større skin care ritual bagefter barberingen - bla. Clinique's 3 step efter fulgt af andet og når først alt det er smurt ind i huden, så har Proraso healing gel gjort sin virkning og er blevet skrabet af, af de andre produkter jeg anvender.

Så hvis man bruger andet ovenpå Proraso healing Gel'en, så er det væk inden du er ude af døren :)

Hvornår kommer den i proshave shoppen ?
I har jo alt andet fra Proraso, så hvorfor ikke få denne lille Gel tube med i Jeres meget fine sortiment ?

Vh Claus

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk