Forum - Andre produkter - Proraso Preshave cream - Eucalyptus & Menthol
Bruger 
JEEP

JEEP


13. maj 2009

Proraso Preshave cream - Eucalyptus & Menthol
Her er et produkt som virkelig deler vandene; mange sværger til det og andre synes ikke at det gør noget som helst. Jeg har selv brugt det, først både før og efter barbering, siden kun efter - nu slet ikke (opdeling af review lånt fra badgerandblade.com):

Pris:
Til prisen er det i høj grad værd at prøve og se om det er noget for en

Kvalitet:
Produktet hævder at blødgøre skægget og tilføre en fornemmelse af friskhed til huden. Det første har jeg ikke oplevet men det andet er korrekt nok. Jeg har stridt skæg, så måske forventede jeg i virkeligheden for meget af produktet. Indpakningen er der derimod ikke en finger at sætte på

Helende egenskaber:
Ikke mere end en almindelig figtighedscreme ville have

Kølende egenskaber:
Dette produkt giver et veritabelt menthol kick, meget behageligt i varmt vejt, knap så behageligt i køligt vejr

Duft:
Kraftig behagelig menthol duft

Effektivitet:
Uanset mængden har jeg ikke oplevet den blødgørende effekt på mit skæg, men der skal ikke meget til for at opnå den rare forfriskende fornemmelse

Fugtgivende egenskaber:
Hvis man har tør hud kan den høje koncentration af menthol i produktet godt have en direkte udtørrende effekt, men for folk med normal hud vil dette givetvis ikke være et problem

Jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet over dette produkt, men ikke mere end at jeg mener at det er et man bør prøve - om ikke andet fordi jeg ved at der er mange andre en mig som har meget glæde af det, men hvis man, som jeg, har stridt skæg og tør/følsom hud bør man nok overveje end oliebaseret preshave.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


13. maj 2009


Det er især EFTER barbering den er helt fantastisk. Jeg bruger den dog også før barbering da jeg syntes at den giver mig en lille fordel i forhold til mit kradsbørstige skæg. Den skal sidde i nogle minutter (4-5)før den virker. Jeg fjerner den dog helt før jeg tilfører barberskum til fjæset. Det er det der virker for mig.

Når man er færdig med barberingen og ens fjæs er vådt, påfører man en lille mængde til ansigtet og masserer det let ind i huden, lad det tørre næsten helt for derefter at skylle med koldt vand..... WAUUUW siger jeg bare, snak lige om menthol friskt KICK!!

Prøv det!!!!

Mvh Lars

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk