Forum - Aftershave - Proraso Cutting Edge - Protective Aftershave Cream
Bruger 

Søren H. Møller


5. juni 2010

Proraso Cutting Edge - Protective Aftershave Cream
Aftershaven kommer i en grå og hvid plasttube med snaplåg i en god kraftig kvalitet, og er påtrykt følgende (oversat fra Italiensk efter bedste evne):
---
Beskyttende After Shave Creme

Idé: Afslut barberingen uden at sænke paraderne.
Handling: En beroligende creme med høj effekt og revitaliserende.
Med Defensil®* + olie fra frø af grapefrugt + antioxidant vitamin kompleks.
Uden alkohol.

Teknik: masseres i ansigt og på hals morgen og aften.
Effekt: blød og smidig hud, synligt mere ungdommelig.
---

Aftershaven er hvid og cremet. Duften er mild, let citrusagtig (uden at dufte af citron) og ret behagelig. Den minder rigtig meget om glycerin sæben i Prorasos Cutting Edge serie.
Duften er ikke gennemtrængende, og den aftager langsomt, dvs. at man stadig kan få et svagt indtryk af duften efter 3-4 timer.

Cremen har en tilpas konsistens, der gør den nem at påføre, uden at den render, eller er svær at få fordelt. Tuben gør det nemt at dosere efter behag, og gør aftershaven ideel til rejsebrug.
Jeg havde hellere set den i en glasflaske, den eneste rigtige emballage til en aftershave efter min mening.

De plejende egenskaber er gode, hvilket jeg også forventer af en creme, især en uden alkohol.
Prorasos ord på tuben; ” blød og smidig hud” kan jeg godt nikke genkendende til, men at huden ligefrem skulle blive mere ungdommelig, er vist kun noget, storby-folk hopper på.
Cremen har ikke direkte kølende egenskaber, men man kan få en svag effekt, når den tørrer op, hvilket sker ret hurtigt uden at efterlade huden fedtet.

Alt i alt en god aftershave creme i en rejsevenlig emballage, og en som jeg højst sandsynlig vil købe igen, når tuben løber tør.



*Defensil er baseret på udtræk fra planten Cardiospermum halicacabum, på dansk; ballonvin.

Kenneth Nielsen


22. oktober 2010


Hej Søren

Efter at have læst din positive anmeldelse af dette produkt, måtte jeg selvfølgelig have sådan en sag med i min seneste forsendelse fra proshave. Desværre må jeg sige, at min oplevelse slet ikke er i samme positive ende af skalaen som din. Jeg må åbenbart ikke kunne tåle aftershaven idet jeg følte mit ansigt blive stramt, irriteret og rødmende efter brug. Duften tiltalte mig heller ikke (mindede mig lidt om en billig deodorant?). At den ikke fedter kan jeg trods alt erklære mig enig i.

Jeg har anvendt den tre gange nu og hver gang med samme negative resultat, så derfor holder jeg fast i Prorasos hvide aftershave på flaske. Begge aftershaveprodukter er alkoholfrie, så det kan altså ikke være der forskellen ligger.

Nogen der har et bud på hvorfor mit ansigt ikke vil arbejde sammen med denne her afteshave?

Grenberg


22. oktober 2010


Hej Kenneth

Der er sikkert et eller andet i den aftershave Du ikke kan tåle, mindes at Søren ikke kan med en af Truefitt and Hills aftershaves.

Personlig synes Jeg at Cutting Edge balsamen er lidt intetsigende og vil hellere bruge den alm.
Proraso balsam, den dufter også bedre, men smag og behag.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


22. oktober 2010


Hej Kenneth.

Som Grenberg skriver, så kan jeg ikke tåle T&H West Indian Limes serien, den nærmest "brænder" på huden - et lidt stærkt udtryk, men det var en meget ubehagelig følelse.

Jeg checkede ingredienslisten og fandt ikke noget, der ikke findes i mange andre produkter, så i dette tilfælde må det være forholdet mellem ingredienserne, der gør det.

Som de siger ovre på den anden side af dammen: "YMMV - Your Mileage May Vary" og fordi jeg godt kan li' ovenstående, er det langt fra sikkert at andre kan.

Mitchell's Wool Fat er f.eks. højt besunget i barberkredse, og den bryder jeg mig ikke om - duftmæssig (de andre egenskaber er i top), så kan jeg langt bedre lide duften fra Arko Shave Stick, som til gengæld deler vandene i to.

Så der er desværre ikke andet at sige end, man er simpelthen nødt til at prøve sig frem, og så holde fast i de produkter som virker for én.


Mvh.
Søren

Kenneth Nielsen


23. oktober 2010


Tak for svarene. Jeg må have ramt et, for mig, uheldigt produkt, så jeg holder mig fra den for eftertiden.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk