Forum - Andre produkter - Proraso Cutting Edge Glycerin Cleansing Bar
Bruger 
JEEP

JEEP


23. april 2010

Proraso Cutting Edge Glycerin Cleansing Bar
Kan I huske den orange sæbe fra de gamle Clerasil reklamer? Den blev fejet til side sammen med en masse andre hudplejeprodukter på hylden i badeværelset - og erstattet af den frelsende Clerasil. Men, måske burde den unge mand i reklamen have beholdt den orange sæbe, det havde jeg i hvert fald gjort.

Proraso Cutting Edge Cleansing Glycerin Bar er en del af Prorasos nye Cutting Edge serie af moderne barberprodukter.

Jeg har testet sæben ved daglig brug igennem ca. et halvt år (punkter og karakterskala lånt fra B&B):

Pris:
Taget kvaliteten, ydelsen og holdbarheden af sæben i betragtning så virker prisen på 49 kr. ikke urimelig
8

Kvalitet:
Der er ingen tvivl om at denne sæbe ikke bare er en ordinær glycerinsæbe, der er arbejdet med formlen ud fra klart opstillede forudsætninger om mål fra Prorasos side
9

Ydelse:
Sæben er nem at få til skumme og skummet er drøjt i brug. Duften er en frisk blanding af nåletræ og citrusfrugt – uden at den bliver hængende og forstyrrer ens barbersæbe og aftershave. Som lovet efterlader sæben ens hud ren og frisk. I modsætning til mange andre glycerinsæber har denne sæbe ikke haft en udrørende effekt på min (tørre) hud
10

Brugbarhed:
Sæben er primært tænkt som en rensende ansigtssæbe, men egner sig også udmærket som kropssæbe
8

Holdbarhed:
Det har indtil videre taget ca. et halvt år at bruge omtrent halvdelen af sæben. Temmelig imponerende for en glycerinsæbe
10

Indpakning:
Ikke noget fancy, men i hør grad funktionelt; sæben er pakket i en lufttæt pose i en karton boks
8

Gennemsnit: 8,8

Alt i alt er Proraso Cutting Edge Cleansing Glycerin Bar et dejlig ligetil produkt; ingen store løfter og uunderbyggede påstande, bare en behageligt duftende sæbe som renser og opfrisker ens hud. Produktet har vundet sin faste plads i min daglige rutine.

Søren H. Møller


5. juni 2010


Jeg har nu også haft mulighed for at afprøve sæben og min vurdering er:

Sæben kommer i en grå/orange papæske påtrykt følgende (oversat fra Italiensk efter bedste evne):
---
Ansigtsvask til daglig rengøring
Komfort & hydrering

Idé: Perfekt hygiejne for en perfekt barbering.
Handling: Mildt vaskemiddel ideelt til at fjerne urenheder og bakterier uden at det påvirker den rette grad af hydrering af huden. Dens skum, der er rig på glycerin, frigør huden for urenheder og overskydende olie, der forhindrer flow af barbermaskinen og hudens respiration + antioxidant vitamin kompleks + aloe vera, planteudtræk der beroliger huden.
---

Ud af æsken, og det første der slår én, er farven. Sæben er orange, og ikke direkte gennemsigtig, men holder man den op mod lyset, kan man se omridset af sine fingre gennem den.
Nu er orange en af de farver jeg godt kan lide, så det er et plus i min bog, selvom farven på en sæbe kun har æstetisk betydning.

Da en ansigtssæbe er noget, man bruger hver dag, er duften ikke uden betydning. Denne sæbe har en mild, let citrusagtig (uden at dufte af citron) duft, og en min lugtesans finder behagelig.

Egenskaberne.
Proraso lyver ikke, når de skriver, at sæben er mild. Med en tendens til tør hud, er jeg altid ude efter så mild en sæbe som muligt, og den her er rigtig god.
Sæben skummer hurtigt og kraftigt op, der skal ikke bruges ret meget, før man har et godt cremet skum. At der virkelig ikke skal bruges ret meget, gør den drøj i brug, og det er noget en Vestjyde, forstår at værdsætte.

Da det trods alt er en sæbe, så fjerner den selvfølgelig også de olier/fedtstoffer, der findes i og på huden, men ikke på en måde der udtørrer huden fuldstændig, den efterlader huden i en tilpas fugtig tilstand – jeg føler ikke huden trækker sig sammen efter brug.

Jeg har med den her sæbe helt sikkert fundet min daglige ansigtssæbe, og kan uden forbehold anbefale den.


PS.
Skummet var så cremet, at jeg ikke kunne modstå et forsøg med at skumme det op med en barberkost, som var det en barbersæbe.
Forsøget var efter omstændighederne vellykket. Det var ikke en perfekt barbering, skummet forsvandt lige så stille, men dog ikke hurtigere, end jeg kunne lave et pas uden at få problemer, skraberen gled ubesværet hen over huden og ingen efterfølgende irritation – ret godt gået af en ansigtssæbe.
Huden føltes dog noget tør bagefter, men sæben var selvfølgelig også blevet masseret ind i huden af barberkosten – men så var det godt jeg havde Protective Aftershave Cream fra Cutting Edge serien.

Grenberg


19. september 2010


Har nu efter gu ved hvor lang tid fået brugt min lille prøve af Proraso Cutting Edge sæben op (den fra prøve pakken) og er faktisk ret tilfreds med den.

Har kørt et par måneder med den og resultatet er ok ,man kan godt mærke at man i fesk. Anthony ansigst rens får et bedre produkt men Vi snakker også om et produkt der koster en hel del mere.

CE rensen er nem at skumme op, holder i lang tid og den udtørrer ikke huden som andre sæber gør. Den renser og plejer heller ikke som de dyrere mærker og Proraso's såkaldte pre'shave er der ikke det vidle af men synes den er god til prisen.

Alt i alt en god og prisbillig ansigtrens uden de store dikkedarer, kan anbefales at prøve.

Mvh

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk