Forum - Barbercremer og -sæber - Proraso barbersæbe - kvalitet af skum.
Bruger 

Carsten


18. december 2018

Proraso barbersæbe - kvalitet af skum.
Har prøvet sæben i grøn, rød og hvid, som jeg skummer op i ansigtet.

Synes den grønne er klart bedst at arbejde med og giver det mest cremede resultat.

Er der andre her, der er nået til samme resultat? Hvorfor er der (evt.) denne forskel??

Tak.

Grenberg


19. december 2018


Hej Carsten

Lidt stovt emne for hos mig får jeg den absolut bedste skum med den røde og så hvide og til sidst den grønne. Må vel være indholdet der gør skummen, er jo forskellige ingredienser der er i. I øvrigt er den grønne pre-shave bare mums.

Hilsen

Grenberg

Poul B


2. november 2019

Hvid hals efter barbering
Jeg har brugt og vil fremover bruge især den grønne udgave. Men efter endt barbering (i forbindelse med brusebadet) har jeg fået en næsten hvid hals. Hvordan undgår jeg, at sæben fra skummet hænger så godt fast? Jeg har sågar vasket mig med brusesæbe efter barberingen. Hjalp ikke meget.

Søren H. Møller

Søren H. Møller


3. november 2019


Hej Poul.

Umiddelbart lyder det for mig som om dit skum er for tørt, eller når at tørre ud.
Jeg fugter altid ansigtet lige inden jeg påføre skummet, så er man lidt bedre garderet, ellers ved jeg ikke hvad det skulle være, jeg har aldrig haft problemer med Proraso (eller nogen anden for den sags skyld)

Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk