Forum - Barbercremer og -sæber - Proraso barbercreme Protect
Bruger 

Grenberg


6. september 2014

Proraso barbercreme Protect

Synes det var på tide at få nedfældet nogle ord om den "nye" barbercreme fra Proraso's blå serie.

Som alle andre Proraso produkter ligger denne creme i den billige ende (50-60 kr.) men man får også noget for pengene.

Både den hvide og den blå serie anbefales til sensitiv hud men jeg synes nu at den blå har et bedre glid og en bedre beskyttelse af huden, både under og efter barberingen Indeholder både  kokosolie og aloe vera som har plejende egenskaber. Tuben er den velkendte 150 ml store størrelse og selve barbercremen er forholdsvis fed i konsistensen.

Opskumningen er let og på ingentid får man en lækker fed cremet skum og under selve barberingen mærker man tydeligt de plejende egenskaber. Men men men der hvor jeg synes at den halter meget, er i duften. Duften er en underlig blanding imellem lakrids og den røde sandalwood creme, nu er jeg i forvejen ikke den store lakrids elsker, men jeg synes den samlede duft er underlig og forvirrende. Det er synd med den duft da resten er så positivt, men nu er det jo smag og behag og dette er bare min personlige holdning.

Lever produktet op til forventningerne ?  Ja dette er en rigtig god barbercreme til en god pris og hvis man lige ser bort fra duften så får man et rigtig godt produkt som varmt kan anbefales.

Mvh

Grenberg

CHSeifert

CHSeifert


7. september 2014


Jeg kan anbefale en Superlather her.

Jeg har selv alle 3 Proraso cremer og alle 3 Proraso sæber - og med den blå finder jeg også duften en smule mystisk. Nu elsker jeg lakrids - men det er en lidt ulden duft blanding Proraso har fået lagt i deres blå creme.

Jeg superlather allerede alle mine cremer og sæber, fordi jeg ejer 80+ barber cremer og 50+ barber sæber, så for at få roterret mine produkter så mixer jeg dem i en superlather, hvor man jeg først smører cremen i ansigtet dernæst skummer sæben op med børsten og mixer dem i en face lathering sujperlather.

Jeg får glidet fra sæben, tykheden af skummen fra cremen og de gode fugtgivende egenskaber fra cremen. Kan også godt lide at skumme en sæbe op i ansigtet - minder mig om, hvordan min farfar gjorde det- jeg har så bare fordelen af allerede at have en barber creme i ansigtet.

Med Proraso blå, så superlather jeg med en stærkt duftende sæbe, så duften fra den blå Proraso bliver mindre kraftig.

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


1. marts 2015


Må indrømme at jeg er stor fan at duften af denne creme. Den er anderledes, men det syntes jeg er en del af charmen:-). Jeg syntes at duften er lækker. At det så yderligere er en super barbercreme at arbejde med gør kun oplevelsen endnu bedre. Det er et af mine favorit produkter!

Jesper Olsen


8. april 2015


Nu vi snakker superlather, überlather og hvad man nu kalder det.
Hvis du vil prøve noget rigtig lækkert kan jeg anbefale dig en valgfri Floris barbersæbe, som du laver på klassisk vis, (gerne med lidt mere vand en normalt) så tag derefter en lille smule Taylor Of Old Bondstreet natural shavingcreame og bland op med.
Godt nok er det noget bøvl at gøre det i ansigtet så anbefaler en ekstern skål, men er du vanvittig en lækker smuk du får, du får fastheden fra barbercremen, men det lækre glid og den helt fantastiske duft fra Floris. Derudover er skummen så tæt at du ikke engang kan se de små bobler i sæben.
Det er ren kærlighed! :)

vh
Jesper - Hr. Barber, Vejle

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk