Forum - Barbercremer og -sæber - Proraso Barbercreme - Eucalyptus & Menthol
Bruger 
JEEP

JEEP


13. maj 2009

Proraso Barbercreme - Eucalyptus & Menthol
Prorasos barbercreme, i den grønne tube, var et af de første klassiske barberprodukter jeg valgte at prøve. Det har siden da været en fast del af den rotation af produkter jeg anvender (opdeling af review lånt fra badgerandblade.com):

Pris:
Et absolut billigt alternativ til barbercreme på aerosol dåse

Kvalitet:
En gedigen glycerin baseret creme med gode aktive stoffer i en praktisk og smagfuld indpakning. Ja tak!

Duft:
Cremen har en frisk og gennemtrængende duft af menthol, god at vågne på om morgenen og dejligt kølende i varmt vejr

Skum:
Fyldigt og glat skum som giver en behagelig og irritationsfri barbering

Effektivitet:
En lille klat kan piskes op til store mængder skum, jeg har brugt cremen jævnligt i et halvt år og jeg er ikke halvvejs igennem min første tube

Fugtgivende egenskaber:
Gode, dog kan den høje koncentration af menthol godt virke en smule udtørrende på huden om vinteren hvis man ikke bruger aftershave balsam og/eller fugtighedscreme bagefter - om sommeren er den bare prefekt

Indpakning:
Klassisk og praktisk; en katonæske med en metaltube i - alt sammen i et nydeligt 50'er design

Alt it alt er den grønne Proraso et must i ens rotation af produkter - og skulle det være den eneste creme man bruger er man bestemt ikke gået galt i byen.


Mvh.

Jakob

Morten K

Morten K


22. maj 2009

Tør hud
Jeg har nu brugt en tube af Proraso barbercreme. Jeg syntes den er god at bruge og fed at have stående på badeværelset i retro designet.
Du nævner at den kan have tendens til at tørre huden lidt ud. Jeg har en tør hud og bruger altid fugtighedscreme efter min aftershave balm. Nogle gange også midt på dagen. Er det så det forkerte produkt? (skal lige nævnes at jeg ikke har brugt den dagligt, da jeg også har en sæbe og en skum som jeg skal have brugt færdigt).
Jeg har læst et sted, at en creme er bedst når man har tør hud, men det er måske endnu bedre uden menthol?

/Morten

Brose


22. maj 2009


Hej Morten,

Jeg bruger selv Proraso med Eucalytpus & Menthol ca. 90% af tiden (enten som creme eller som barbersæbe).

Jeg gør altid det at jeg bruger en god aftershave lotion efter barberingen og som regel også en god ansigtscreme når aftershaven lige har fået lov til at trænge ind i huden.

Jeg vil til enhver tid anbefale at man som minimum bruger  aftershave lotion for at berolige og tilføre huden fugt - gør man tror jeg ikke at man vil kunne mærke forskel på hvorvidt den anvendte barbercreme indeholdt menthol eller ej.

Mvh,
Brose

Morten K

Morten K


22. maj 2009

Fint
Hej Brose

Fint. Det er faktisk det samme som jeg gør, dog har jeg stadig noget tør hud, men det er nok ikke barberingens skyld så.

Tak for svaret.
/Morten

JEEP

JEEP


22. maj 2009


Hvilken sæbe/shampoo bruger du til at vaske hår og ansigt i? Hvis du stadig har tør hud efter brug af både aftershave balsam og fugtighedscreme, så er der en god chance for at din badesæbe/shampoo er for skrap til din hud.


Mvh.

Jakob

Morten Krauw

Morten Krauw


22. maj 2009


Jeg bruger en Biotherm ansigts scrub 2-3 gange om ugen og så en alm. nivea ansigts face wash i øjeblikket (har også brugt Biotherm her) hver dag inden barberingen. Så jeg putter ikke noget i ansigtet som ikke er beregnet til det.
Min hårshampoo er altid SP Wella serien, og selvfølgelig løber der ned i ansigtet, men jeg vasker ikke ansigtet i det.

JEEP

JEEP


22. maj 2009


Jeg ville nok max bruge scrub to gange om ugen - og så passe på ikke at tage for hårdt fat.

Personligt har jeg meget dårlig erfaring med Nievas produkter - også dem fra deres sensitive serie. Jeg får, alt efter produktet, varierende grad af irritation af dem.

Jeg kender ikke SP Wella serien. Personlig briger jeg Sanex Dermo Active med hvedekim.

Prøv evt. at skrue lidt ned for varmen på det vand du vasker dig i - ofte kan bare en smule mindre varmt vand  hjælpe en hel del på tør hud i længden.

Har du prøvet den hvide Proraso sæbe med aloe og grøn the? Den er lavet til tør/følsom hud. Jeg han lige fået den og derved kun prøvet den et par gange, men har indtil videre opnået glimrende resulteter med den.


Mvh.

Jakob

Morten K

Morten K


23. maj 2009


Nej det har jeg ikke. Årsagen er at jeg læste et andet sted på nettet, at sæbe også udtør huden og at barbercreme derfor er bedre til tør hud. Er det ikke korrekt?

JEEP

JEEP


23. maj 2009


Det handler mere om ingredienserne end om hvilken form det er i (creme eller sæbe). Den grønne Proraso er den samme, hvadenten den er på tube eller i skål - forskellen ligger i konsistensen.


Mvh.

Jakob

Grenberg


5. juni 2009


Har Nu prøvet Prosaro chreme første gang og må sige jeg er imponeret. Har selv erfaring med Anthony's chreme, Zirh og i den billige ende palmolive fra Bilka. Må sige at prosaro faktisk er den eneste det er lykekdes at røre ordentligt op efter Proshave's guide. Synes den er fuld på højde eller bedre end Anthony's jeg er omvendt fra d.d.

har elleres døjet end del med den rigtige chrem/skum pga. irreteret hud men intet problem her.

Virkelig et super køb og den er let at røre op og dufter godt.

MVH

Grenberg

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk