Forum - Generelt - Produkterne fra Proraso
Bruger 

Henrik Langkjær


14. maj 2009

Produkterne fra Proraso
Fandt ud af, at mit indlæg måske burde være i et andet forum, hvorfor I vil kunne se nedenstående tekst et andet sted også. Jeg lærer jo nok, at bruge forummet på et tidspunkt :o)

Jeg bestilte mit shaving udstyr onsdag og modtager det med posten torsdag formiddag. Og så er pengene ikke engang trukket på min konto endnu!. Hurtigere ekspedition skal man lede længe efter. I er bare SÅ gode. I får 5 af mig :o).

Glæder mig virkelig til at komme i gang med produkterne. Og har bevidst ladet skæget stå i nogle dage.

Det eneste minus jeg kan tilføje er - og det INTET med Proshave at gøre.

I disse tider, hvor der er ret meget fokus på allergi og tilsætningsstoffer i bl.a. madvarer og kosmetik, synes jeg der er synd, at produkterne fra Proraso indeholder 4 FORSKELLIGE TYPER PARABENER, der alle kan være hormomforstyrrende og kræftfremkaldende.

Så kan det selvfølgelig godt være, at mængden af disse parabener er relative små og at man skal udsættes for dem i meget lang tid, før det får en negativ virkning, men som multiallergier, er det noget jeg er meget bevidst om. Og der er jo mange producenter der formår at producere produkter uden parabener, så det kan jo lade sig gøre.

Der ud over kan jeg tilføje, at jeg på et tidspunkt bestilte produkter fra Anthony. De har en holdning til ovennævnte som jeg synes rigtig godt. Anthony donere nemlig $1 for hver produkt der sælges til forskning i prostata cancer. Super godt. Bortset fra, at også Anthony fylder deres produkter med parabener. I mine øjne utrolig dobbelmoralsk.

Men glæder mig nu alligevel til at prøve mine nye produkter.

Har kun ros til Proshave. Jeg har haft nogle spørgsmål vedr. DE barbering og jeg har fået et rigtig godt og fyldestgørende svar - og svaret kom samme dag. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

Mvh.
Henrik Langkjær

PS.
Tak for den vedlagte rejseskum :o)

Laust Falsig


15. maj 2009

Parabener i produkter
Jeg giver Henrik Langkjær fuldstændig ret. Det er for dårligt, at man fra firmaets side endnu ikke har rettet ind og sørget for, at gøre produkterne fri for parabener og skadelige kemikalier, ligesom parfumestoffer også burde være bandlyst.
Prorasos produkter er gode. Dog synes jeg, at Proshave burde spørge, om de laver "rene" produkter - eventuelt søge produkter uden parabener og parfumestoffer fra andre firmaer, som man såkunne købe.
Jeg tilslutter mig ellers roserne til Proshave
MVH
Laust Falsig

TP

TP


15. maj 2009

Enig..
Hej Henrik og Laust,

Mange tak for jeres rosende ord - det er fedt i er kommet med på "DE Vognen" :-)

Vi har været "nørder" indenfor disse ting i mange år, og prøver konstant at finde de bedste produkter. I denne proces kikker vi naturligvis meget på indhold i varen, kvalitet, funktion, pris og så videre. Det er seriøst vores overbevisning, at vi har "de bedste varer" - men ellers havde vi jo også skaffet nogle andre agenturer. I dag er det forholdsvist nemt at få nye leverandører, da vores eksistedende sortiment og omsætning tiltaler kommende leverandør. Derfor må i endelig maile til os, såfremt i mener vi skal tage andre ting ind i sortimentet.

Vi har talt med Proraso, som mener deres produkter er nogle af de mest "økologiske". De bruger meget få parabener, og kun for at varerne skal kunne holde sig. (Ved ikke om det er en god forklaring)

For 2 dage siden var jeg i Matax for at købe Make-up til min datter (man må jo hellere være en god far:-) Her kunne jeg ikke få noget uden parabener, så jeg ved sgu ikke helt hvad jeg skal tro.

Som du kan høre, så ved jeg ikke meget om det og har ikke sat mig ordentlig ind i det endnu. Men Finn fra Proshave har lovet at skrive et indlæg om dette på et senere tidspunkt snart.

Glæder mig til at høre fra jer om 14 dage - mon i fortsat er super tilfredse med jeres valg? :-)

Henrik Langkjær


15. maj 2009


Hej TP.

Du kan evt læse mit noget lange indlæg angående min første barbering :o)

Og igen overrasker Proshave mig endnu engang. I holder jer opdateret og undersøger markedet for nye muligheder. Det er super fedt.

I har fået en fast tilhænger fra min side :o)

JEEP

JEEP


15. maj 2009


99% af alle kosmetik- og pleje produkter indeholder parabener. Men grundet en EU-regel om at hvis den procentvise mængde af et givent stof er tilpas lille, så er man ikke forpligtiget til at angive det på varedeklarationen, så vælger mange producente, grundet den seneste tids negative omtale, at undlade at tilføje parabener på varedeklerationen - og det helt lovligt.

Proraso kunne også sagtens have undladt at informere om indholdet af parabener i deres produkter, men har i det mindste været samvittighedesfulde nok til at melde klart flag.

Problematikken omkring parabener er dobbeltsidet: På den ene side er parabener ikke sunde og der er gået mode i at være imod dem - og på den anden side ville en fjernelse af parabener i f.eks. Prorasos aftershave balsam betyde en stærkt forringet holdbarhed - med utilfredse kunder til følge. Uden parabener i produkterne, til at holde dem friske under transport samt længe nok til at jeg kan nå at bruge dem op, ville jeg ikke kunne have aftershave balsam fra Italien og Portugal, barbercreme fra Indien og sæber fra USA stående på hylderne i mit badeværelse.

Jeg går personligt meget op i bæredygtighed, miljø og sundhed - men jeg er ikke så nervøs for parabener som jeg er for den effekt f.eks. bilosen på Park Allé i Aarhus, hvor jeg arbejder, har på min krop. Sat lidt i perspektiv så får man, estimeret, lige så mange mutagene og hormonforstyrrende stoffer ind i kroppen på en lang dag i Aarhus midtby som man får ved at bruge Proraso produkter hver dag i et halvt år.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


18. maj 2009

Proraso er jo italiensk.
Og siden hvornår er italienerne begyndt at tage hensyn til folk sådan helt generelt. Det er vel mafiaen der bestemmer indholdet!! ;-)

Spøg til side, jeg bruger mange af Proraso's produkter uden at tænke over det. Der er, som sagt før, så mange andre ting der er mere skadeligt end det.
Jeg har (næsten) fået de børn jeg skal have alligevel, konen nedkommer med den tredje og SIDSTE skrigeunge d.28August
;-)
HEP HEP..

Mvh Lars.

Henrik Langkjær


18. maj 2009


Hej Lars,

det har godt nok ikke noget som helst med barbering at gøre.

Men stort tillykke med det :o)

Fik selv min første søn for et par måneder siden. Ubeskriveligt.

//Henrik

Lars Jensen

Lars Jensen


19. maj 2009


Børn slår ALT!!!

Mvh Lars ;-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk