Forum - Skrabere og barberblade - Problemmer med Merkur Progress
Bruger 

Grenberg


14. oktober 2010

Problemmer med Merkur Progress
Hejsa derude

Et spørgsmål til de kloge hoveder og brugere af overnænte skraber.

Nu er det lykkedes mig inden for få uger at skære mig noget så grusomt så selv DSB ikke har kunne følge med (det er ikke toget der menes), har i dag kigget nærmere på skraberen og for mig ser det ud som om at bladet ligger lidt skævt i skraberen, men synes jo ikke Jeg kan lægge det anderledes.

Ved begge tilfælde med grimt uheld er barberingen sket ved at køre vandret på ansigtet og så er det som om at den får fat med hjørnet af bladet ? Skraberen står på ca 2,5 og det skulle jo ikke være så slemt og Ja har vendt stregen på trekanten samme vej

Med min Merkur 34 C er dette aldrig sket

Nogle der har erfaringer med dette problem eller er det bare mig der gør et elelr andet galt ?

Jeg overvejer at ønske mig en ny skraber i Julegave og vakler imellem Futur eller38C (desværre er budgettet vist ikke til Pils medmindre hele familien slår sig sammen), hvad er forskellen på de to udover udseende og at den ene kan indstilles.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


15. oktober 2010


Jeg kender ikke Progress'en andet af navn, men noget kunne tyde på, at den ikke er samlet korrekt eller at bladet ikke er låst fast.

Jeg har prøvet sidstnævnte på en justerbar, og det var en ubehagelig barbering, indtil jeg opdagede, at bladet ikke var låst fast i den korrekte position.

Mht. til dit julegaveønske, så vil jeg sige, at du skal gå efter 38C. Jeg har en Futur, og den ser ikke ret meget aktion, fordi jeg synes, skraberhovedet er for stort.
Den giver uden problem gode barberinger, men jeg foretrækker bare et mindre hovede.


Mvh.
Søren

Brose


15. oktober 2010


Hej Grenberg

Jeg tror også at du som det første skal sikre dig at dit blad sidder helt som det skal. Med de fleste DE-skrabere er der en lille tolerance mht. isættelse af bladet, så det kan isættes uden at skulle trykkes ned i skraberhovedet.

Når du har sat bladet i, så skal du lige starte med at sikre dig at bladet sidder lige i skraberen i begge sider, så det ikke stikke mere ud i det ene hjørne end det andet. Man kan evt. lige holde med pege- og tommelfinger på siden af bladet når man skruer toppladen på, På denne måde kan man sikre at bladet ikke rykker sig det mindste når du spænder skraberen.

En anden lille ting:
Kør oppefra og ned og nedefra og op :-)

Mht. julegaveønske, så ville jeg umiddelbart sige at du skal have en 34C'er - den er simpelthen et must i en samling :-)
38C'eren har det samme hoved som 34C.
Jeg bruger selv en Futur fra tid til anden. Synes det er en fantastisk skraber. Som Søren skriver har den ikke det mindste hoved, så man skal lige vende sig til den. Næsen skal måske også lige have et lille tryk, så du kan komme helt ind under :-)

Go' weekend!

Mvh,
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk