Forum - Generelt - Preshave og lotion
Bruger 

Erik Aalund


20. juli 2013

Preshave og lotion
Hej
Jeg er på udkik efter dels en preshave og dels en god lotion til daglig brug.
Jeg bruger lige nu en Proraso Preshave Cream - Aloe & Grøn Te, og skal til at bestille en ny. Jeg synes godt den må være mere blødgørende hvis det findes.
Som aftershave bruger jeg Proraso Aftershave - Liquid cream. Den er egentlig ok, men jeg barberer mig ikke dagligt, og kan mærke at jeg har brug for et eller andet ekstra fugtighed. Findes der et godt produkt i kan anbefale, eller kan jeg blot bruge Proraso Aftershave - Liquid cream som daglig fugtighed?

Hilsen Erik

Brose


22. juli 2013


Hej Erik

Hvis du vil prøve en anden type preshave, var et pålagt bud en preshave gel fra Taylor Of Old Bond Street. Den er drøj i brug og princippet er det samme. Splask lunket vand i ansigtet, masser en lille klat preshave ind i stubbene og lad det sidde mens du finder dit barbergrej frem og klar skummet. Splask igen en lille smule vand i ansigtet inden du påfører din barberskum.

http://www.proshave.dk/taylor-of-ol...

Mht. liquid cream kan du sagtens anvende den uden at det nødvendigvis skal være efter en barbering! - Det gør jeg selv de dage hvor jeg ikke lige når at blive barberet.

Efter at have vaske ansigtet og tørret efter med håndlæde påfører du simpelthen bare en klat liquid cream. Den tilfører fugt, fedter ikke og er også forholdsvis neutral, så du kan uden problemer bruge en eau de cologne, parfume eller lign. sammen med.

Den nye blå Proraso (Protect) Aftershave Balm, giver lige et nøk mere fugt end den hvide, så det var måske også en idé at prøve den, når du løber tør.

http://www.proshave.dk/proraso-afte...

Hvis du vil have endnu mere fugt til huden, så vil jeg foreslå dig at kaste et blik på en decideret ansigtscreme. Her skal du tage stilling til din hudtype. De fleste med en normal hud vælger en ansigtscreme uden ekstra olie. Har du meget tør hud, må cremen gerne være lidt federe, og behøver derfor ikke at være oliefri.

Anthony Logistics laver nogle rigtig gode produkter specielt til mænd og deres hud.

Her er de to udgaver:
http://www.proshave.dk/Anthony-Oil-...

http://www.proshave.dk/Anthony-All-...

Sig endelig til hvis der dukker flere spørgsmål op!

Mvh
Brose / Proshave

Erik Aalund


26. juli 2013


Hej
Mange tak for svaret. Lige hvad jeg har brug for. Jeg kigger på det og vender retur hvis jeg får behov for det :)
/Erik

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk