Forum - Andre produkter - Preshave hvorfor/hvorfor ikke?
Bruger 
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. december 2011

Preshave hvorfor/hvorfor ikke?
Hej forum

Jeg overvejer om jeg bør prøve en preshave, men er lidt i tvivl om hvad jeg vil få ud af det. Jeg syntes at der tales meget for og imod preshave på dette forum og derfor mit tvivl spørgsmål.

Jeg har nu barberet mig dagligt i +14 dage i træk, hvilket jeg aldrig har gjort før. Super fedt at jeg ikke længere har de sædvanlige problemer med røde knopper og brændende hud på halsen. Dette havde jeg problemer med før på trods af 1 ugentlig barbering. Alt andet var tortur. Disse tider er nu slut og det er perfekt:o).

Jeg begynder tilgengæld at mærke enkelte steder, at huden begynder at sige minimalt fra, som om at huden trods alt ikke er 100% begejsret for super tæt DE barbering hver dag;o). Det er som om at huden bliver en smule ru og sprækker en smule enkelte steder. Jeg skifter mine blade efter 4-5 barberinger, for at sikre optimalt skær hver gang.

Spørsmålet er så om at en preshave vil kunne beskytte min hud bedre, så at dette lille "problem" også kan løses? Alternativet må jo være at holde et par dages pause med barberingen en gang imellem, men det vil jeg jo helst ikke, når jeg har oplevet hvor lækkert et fjæs man får efter en god DE skrabning;o).

Jeg kommer altid masser af varmt vand i ansigtet inden jeg skummer ansigtet ind, for at blødgøre hud og skægstubbe.

Jeg vil meget gerne høre jeres erfaringer vedrørende dette og om I mener at det evt. kunne løse min sidste lille udfordring.

Mvh Cato

Brose


8. december 2011


Hej Cato

Det er umuligt at svare på om en preshave kan hjælpe dig og jeg tror ikke at det skal være din primære grund til at købe en preshave.

Giv huden lidt hvile her i starten og huske at bruge en god fugtgivende aftershave lotion (var der nogen der sagde Proraso Liguid Cream) - og lad for guds skyld være med at strække huden for meget når du barberer dig :-)

For mig at se er en preshave en måde at gøre en god oplevelse endnu bedre og en lækker del af ritualet - Gør ansigtet vådt, påfør preshaven og lad den sidde og blødgøre skægget mens du klargør barberskummen.

Mit forslag er at du prøver en Proraso preshave med eucalyptus og menthol - jeg er sikker på at du vil synes godt om det friske eucalyptus-boost den giver dig og skulle det mod forventning vise sig at preshave ikke er noget for dig, så er det til at komme over med de kr. 75,-
Dette er også den preshave som en stor del af vores barbermestre anvender til kunderne rundt om i barbersalonerne.

Preshave creme og preshave oil blødgør skægget, dufter og tilfører glid- om det er noget for dig er der kun én måde at finde ud af :-)

Mvh,
Brose

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. december 2011


Hej Brose

Mange tak for dit svar:o).

Jeg anvender Proraso Liguid Cream efter hver barbering og er yderst godt tilfreds med den. Den er super god ved huden. Den vil jeg ikke undvære for guld;o).

Jeg er meget opmærksom og forsigtig når jeg barberer mig. Jeg er jo trods alt stadig nyt i DE barberings verdenen:o). Jeg har en fornemmelse af at det er selvforskyldt, da de udelukkende kommer til udtryk nederst på min højre kind (læs: at jeg nok har lavet en begynder fejl). Ellers er min hud 100% perfekt efter jeg er begyndt på DE skrabning. Det er en super fed følelse og derfor er det også svært at springe en dag over. Idag har jeg været meget forsigtig i dette område og hvis det på nogen måde udvikler sig, må jeg jo give barberingen, et par dages pause. Yderligere efter behandler jeg området med ekstra fugtighed creme, for at se om det kan klarer sagerne. Som sagt så begyndte det for 2 dage siden og det er trods alt minimalt, men jeg er "desværre" perfektionist, når jeg sætter mig noget for:o).

I har 2 forskellige preshaves fra Proraso i sortimentet.
Proraso Preshave cream - Eucalyptus & Menthol og Proraso Preshave Cream - Aloe & Grøn Te. Hvad er den reele forskel på dem og hvad er årsagen til at du foretrækker den første frem for den anden?

Jeg skal helt sikkert prøve preshave på et tidspunkt under alle omstændigheder, så kan lige så godt være på forkant. Jeg er jo nysgerrig af natur;o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 8. december 2011 kl. 21:54

Brose


8. december 2011


Hej igen

Forskellen på de to er at den hvide serie er lavet til følsom hud hvor den grønne serie er til normal hud.

Den hvide preshave er med bla. aloe og grøn the og er forholdsvis afdæmpet med en duft af den grønne the.

Den grønne preshave er "bang for the buck" når det kommer til eucalyptus og menthol :-) - Det er min klare favorit og en fantastisk start på dagen - frisk og opkvikkende :-)

Mvh,
Brose

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. december 2011


Hej Brose

Ok, takker:o). Jeg havde det på fornemmelsen, at det var samme forskel som på Proraso´s barbersæber, men ville lige sikre mig. Det skal helt sikkert snart prøves. Du hører fra mig vedrørende dette;o).

Mvh Cato

Grenberg


9. december 2011



Hej Cato

Der er mange holdninger om brugen af pre-shave eller ikke. Mange profesionelle barberer bruger diverse pre-shave produkter for at give et bedre glid og derved en tættere barbering.

Om du bruger olie,crem eller skinfood er idden den samme, det er et spørgsmål om temperament og hvad der passer til en selv.

Jeg har det sådan at jeg normalvis ikke bruger pre-shave men skal der gøres ekstra ud af det som fesk. i weekenderne så får den en omgang.

Her om vinteren hvor huden typisk tører ud han det være en ekstra god ide med lidt ekstra til barberingen.

Med hensyn til Proraso så giver den grønne et kick af menthol men jeg synes måske den er mere egnet til en varm sommerdag eller mandag morgen hvor øjenene hænger, den grønne er som Brose skriver til sensitiv hud, jeg synes dog den dufter for meget af planteskole men det er bare min mening, tilgengæld er jeg vild med i sær sæbens egenskaber hvor den sparker r*v til prisen (det gør den grønne altås også).

Prøv dig frem, ingen siger du skal bestille den dyreste olie men måske dem fra Taylor eller selvfølgelig Proraso.

Mvh

Grenberg

Grenberg


10. december 2011



Lige en tilføjelse omkring Proraso pre-shave cream, de kan også bruges som aftershave og især den grønne med menthol er god. Jeg bruger den hvis jeg er syg og meget varm så er der ikke noget bedre end en Proraso barbering og afsluttes med menthol pre-shaven, den køler helt vildt eller en varm sommer dag der er den altså heller ikek dårlig.

Husk ikke at have for meget vandt på hænder og i ansigtet med Proraso, det bliver bare noget sjask. Ansigtet skal kun være fugtigt og så er den nem at arbejde med og der skal ikke bruges synderligt meget.

God fornøjelse

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


10. december 2011


Hej Grenberg

Takker mange gange for indputs:o). Jeg venter nok lidt med decideret preshave produkterne. Jeg syntes at det kører rigtig godt med mit nuværende setup og jeg er super tilfreds:o). Det første jeg nok skal prøve i denne sammenhæng bliver nok Skinfood Sandalwood. Det lyder jo som om, at dette produkt er et vidunder middel til mange ting, i sit daglige barberings ritual.

Mvh Cato

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk