Forum - Andre produkter - Pre-shave oil
Bruger 

Grenberg


13. juni 2009

Pre-shave oil
Hej proshave

Synes jeres udvalg hvad angår pre-shave er meget begrænset, Jeg er en af dem der stort set ikke kan barbere mig uden pre-shave oil. Har brugt Anthony's men synes den er meget dyr og ikke har den vilde efekt og læste Jeep's anmeldelse af pre-shave fra Prosaro, men det lød lidt som om at til min sarte hud var en olie bedre.

Har Prosaro ikke en oil eller kan I finde en god en til fornuftig pris.

Andre der har nogle gode forslag til et mærke Jeg skal prøve ?

Mvh

Grenberg

JEEP

JEEP


14. juni 2009


Jeg synes du skal give Prorasos pre/post en chance.

Hvad der virker for en virker ikke nødvendigvis for en anden - og lige mht. proraso pre/post så er jeg, ud fra hvad man kan læse af reviews, en af de meget få som den ikke virker for.


Mvh.

Jakob

Brose


15. juni 2009


Hej Grenberg,

Hvis du ikke allerede har prøvet den, så synes jeg helt klart at du skal prøve med Proraso Preshave Cream! - Jeg bruger den selv stort set hver dag. For mig at se er det den geniale preshave.

Kom vand i ansigtet og masser en klat på størrelse med spidsen af en pegefinger l ud i skægget - lad det sidde et minut eller to mens du gør din skum klar - fugt ansigtet igen og påfør din skum :-)

Hvis det skal være preshave olie, så kommer der yderligere én i sortimentet i løbet af kort tid. Prismæssigt er den en anelse billigere end preshave olien fra Anthony Logistics.

Mvh,
Brose

Lars Jensen

Lars Jensen


16. juni 2009

http://www.shavesecret.com/

Den bruger jeg.
Jeg bruger den dog bare til blade buffing for at opnå BBS!!
Den koster 6 Dollars.


Mvh Lars

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk