Forum - Generelt - Positiv udvikling på Proshave
Bruger 

GAMBIT


22. marts 2017

Positiv udvikling på Proshave
Jeg vil lige give jer hos Proshave et highfive og ros for at i har lavet rabat på diverse bundles der indeholder sæbe og tilhørende Aftershave. Det viser at i plejer jeres trofaste wet shavers som TRODS risiko for et sæbeøje (mere) af konen med lidt bedre samvittighed kan smugbestille lidt ekstra produkter  ;0)

Jeg synes på det seneste at der er sket en del positive tiltag her på Proshave, og jeg ser kun frem til at følge udvilklingen fremover, og håber da også der er flere der får øjnene op for wet shaving.

Noget som jeg synes kunne være fedt, ville være en slags fordelsklub af en eller anden art, som man bliver medlem af når man har nået et vidst beløb i ordre ved det forgående år... eller noget i den stil - Det kunne eksempelvis være at have fordelen at kunne blive tilbudt vareprøver som man kan vælge og betale et symbolsk beløb og fragt.  Det giver fordele begge veje, for kunde og for proshave. Eller bare fordelen ved GRATIS FRAGT !!

Hvorom alting er så er jeg meget positiv over den udviling jeg har set på det seneste.

Bravo Proshave !!

Sidst opdateret den 22. marts 2017 kl. 00:56
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk