Forum - Barberkoste - Pils Rasur Barberkost, Silver Tip, 21 mm
Bruger 
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


29. maj 2012

Pils Rasur Barberkost, Silver Tip, 21 mm

Tænkte at det var ved at være tid tl at dele mine erfaringer med jer, efter at jeg nu i den sidste 1½ måned har anvendt min Pils kost.

Førstehånds indtryk:
Kosten bliver leveret i en ganske diskret pap æske, så det er i hvert fald ikke den, der gør at kosten har den høje pris. Det er jo positivt. Min første tanke da jeg åbnede æsken, var at den om muligt var endnu flottere end jeg havde forventet. Der er godt nok kælet om detaljerne på denne kost. Alle steder på kostens håndtag er overfladerne poleret op til den lidt matte finish, som karakteriserer den. Den er en sand fryd for øjet. Intet mindre!

Silvertip knuden:
Hår knudens tæthed er kommet meget bag på mig. Den er ekstremt tæt pakket! Jeg har aldrig oplevet andre knuder være bundet så tæt. At denne knude er håndbundet syntes jeg er beundringsværdigt. Den er flot bundet og hårdene at top lækre, at massere ansigtet med, når at skummet skal arbejdes ind ifm. barbering. Efter at kosten er blomstret en del, kan jeg garantere for at jeg aldrig tidligere har oplevet så fyldig en 21 mm Silvertip kost. Den er væsentlig mere fyldig end min Dovo Silvertip, for at sige det mildt. Den producerer et fantastisk lækkert skum på ingen tid. Den er uden sidestykke blevet min foretrukne kost!

Grebet på kosten:
Jeg kan ikke andet end at beundre grebet på denne kost. Det er i min optik, et mesterværk! Sikkert en smagsag, men jeg har end til dato ikke kunnet opdrive nogen anden kost med et smukkere/tilsvarende smukt greb som denne. Der er ikke kun tænkt desigt, da dette greb blev valgt til denne kost. Den ligger fantastisk i hånden! Der kan min Dovo kost godt pakke sammen. Hvad der overraskede mig mest ved dette greb er, at det faktisk er lettere end grebet på min Dovo kost. Det havde jeg ikke forventet, da grebet er skåret ud at en massiv ædelståls blok. Jeg må sige, at jeg er blevet meget positivt overrasket.

Pris:
Ja, det er rigtig mange penge for en barberkost! 1499 kr er prisen for dette kunststykke. Er den så pengene hver. Ja og nej. Man kan få meget barberkost for mindre, men det ændrer ikke på det faktum, at denne kost er et lille kunststykke og den slags koster. Jeg fortryder på ingen måde, at jeg har foretaget denne investering. Jeg smiler hver gang jeg kigger på den og det er i sig selv pengene hvert for mig. Desuden får man nok ultimativt en af de tættest pakkede 21 mm koste på markedet, hvilket giver en endnu bedre massage effekt end med andre koste. I min optik er den alle pengene hver!

Endlig konklussion:
Jeg elsker min kost! intet mindre. Jeg var i tvivl om at jeg skulle investere i 21 mm udgaven eller 23 mm udgaven. Idag er jeg ikke i tvivl. Til mig vil 23 mm udgaven være for voldsom. 21 mm udgaven passer mig perfekt. Efter at jeg har fået fuldendt mit Pils sæt, er min trang til at købe nyt DE udstyr fuldstændigt forsvundet. Jeg har fået det perfekte sæt for mig. Denne kost var kronen på værket. Hvis man vil have det fedeste af det fedeste, så gå efter denne kost. Jeg ved godt at den er dyr, men den er hver en øre hver!

Sidst opdateret den 29. maj 2012 kl. 21:50

Grenberg


31. maj 2012
Cato dine bedømmerlser af Pils er super gode og informative. godt gået og tillykke med dit nye grej

Mvh

Grenberg

Grenberg


31. maj 2012

Sv:

Brose Jeg har en Super Speed TV fra 1959 i æske skal vi bytte så jeg får en Pils skraber og en Pils kost ha ha ha ha ah

Mvh

Grenberg

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


31. maj 2012


Hej Grenberg

Det glæder mig at du syntes om mine anmeldelser og tak:o). Når jeg skriver disse anmeldelser, er det for at andre kan få mest muligt indblik i mine erfaringer og forhåbentlig få svar på eventuelle spørgsmål om produktet. Hvis det kan hjælpe andre med at undgå et fejlkøb eller bekræfte at det er udstyret for dem, så har jeg opnået det jeg vil med min anmeldelse:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 31. maj 2012 kl. 22:30
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


6. juni 2012


Der er faktisk en detalje, som jeg har glemt i min anmeldelse, som jeg syntes er hver at nævne. Det er en ting, som jeg faktisk stadig er forbløffet over.

Da jeg købte min Dovo kost fældede den en smule de første 2-3 måneder. Min Pils kost har samlet set tabt 2-3 hår i det hele på et par måneder, så vidt jeg har set. Om jeg bare har været uhyggelig heldig skal jeg ikke kunne sige, men jeg havde forventet nogenlunde det samme som med min Dovo kost. Det har bare ikke været tilfældet. Alt tyder derfor på at limningen af hårene også er i top.

Blot en lille tilføjelse.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 6. juni 2012 kl. 21:07
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk