Forum - Aftershave - Penhaligon's Blenheim Bouquet Eau De Toilette
Bruger 

Søren H. Møller


4. oktober 2009

Penhaligon's Blenheim Bouquet Eau De Toilette

Opstilling sakset fra B&B

Pris
En dyr EDT.

Kvalitet
Kvaliteten er der ikke noget at udsætte på. Duften er som forventet kraftigere end en aftershave og den forsvinder ikke.

Indpakning
Penhaligon’s fremføres som top produkter og indpakningen svarer til markedsføringen. Denne EDT er pakket i en kraftig blålig papæske med guldtryk.
Selve EDT’en er hældt på en klassisk udseende flaske med forstøver. På flasken hals sidder der en butterfly/sløjfe. Flaskens bagside er præget med ”Penhaligon’s London” i glasset.

Duft
Duften må siges at være klassisk, da den er udviklet i 1902.
Da det er svært at beskrive en duft på skrift, har jeg taget mig den frihed at benytte beskrivelsen fra Penhaligon’s hjemmeside:
Head Notes: Citron, Lime og Lavendel
Heart Notes: Blenheim har ingen heart notes
Base Notes: Fyr, Moskus og sort peber

Kompleksitet
På den ene side er der blandet mange ting i, men de virker godt sammen, og jeg føler ikke at, det giver en ”forvirret” duft.

Staying power (kan ikke lige finde et dækkende dansk udtryk)
Jeg har ikke haft problemer med, at duften forsvandt, de gange jeg har brugt den.

Forstøverens kvalitet
Giver god og jævn spredning uden at overdosere.

Opsummering
Penhaligon’s produkter er ikke billige, og jeg må indrømme, at selv om den indeholder en masse af de stoffer, som er kendt for at give parfumeallergi, ja så er jeg ret vild med duften.
Jeg er ikke så vant til at bruge EDT’er, så jeg skal lige vænne mig til, at duften er kraftigere og bliver hængende længere end aftershaver.
Vil jeg købe igen? Denne lille flaske holder længe, men ja. Denne EDT får en fast plads hylden.

Samlet bedømmelse: Fire ud af fem skrabere (jeg er fristet til at give fem, men den sidste ryger altså pga. prisen).


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk