Forum - Spørgsmål og svar - Palmolive Classic Barbersæbe
Bruger 

Nis Sarup


13. april 2012

Palmolive Classic Barbersæbe
Hvornår kommer Palmolive Classic Barbersæbe i stift igen?
Er ved at nå bunden af min herhjemme.

--Nis.

Carsten


14. april 2012


Hej Nis, mens du venter på  palmoliven, kunne du måske overveje at investere i Speick eller Irisch Moos sæben - jeg har stor glæde af begge.

Brose


16. april 2012


Hej Nis,

De sidste 2 gange vi har fået leveret varer fra denne leverandør, har Palmoliven været i restordre og har således ikke kunnet leveres.
Vi gir' naturligvis ikke op - Det nemmeste er at tilføje din mailadresse inde på selve varen, så sender systemet automatisk en mail med det samme den igen er på lager.

Mvh,
Brose

Grenberg


17. april 2012



Hej Brose

Får i cremen hjem også ?

Mvh

Grenberg

Claus Olesen


17. april 2012


Grenberg, er det den her creme du mener?
Den kan købes i Bilka (muligvis i Føtex også). Her i Holstebro vil de åbenbart gerne af med den, for de er smidt om på en anden hylde og sat ned til en flad 20'er.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk