Forum - Generelt - Pænt Goddag..
Bruger 

Kenneth Nielsen


18. juni 2010

Pænt Goddag..
Hej Alle

Dette er mit første indlæg på Proshaves forum, men jeg har med stor interesse fulgt med i de forskellige skriverier her på siden fra omkring nytår. Først og fremmest må jeg udtrykke min begejstring for den gode tone samt de mange venlige besvarelser på forskellige spørgsmål medlemmerne imellem.

Lidt om mig selv. Jeg hedder Kenneth, studerer kunsthistorie ved Århus universitet og runder de 25 år om to dage.
Jeg har altid anset min hud for at være specielt sart, men har faktisk ikke før jeg fik kendskab til Proshave overvejet, at dette kunne skyldes måden hvorpå jeg har barberet mig. for 3-4 år siden hoppede jeg med på bølgen med daglig brug af facewash og god ansigtscreme. Jeg har igennem tiden afprøvet flere produkter, men fandt til sidst frem til det danskproducerede mærke Decubal, som har en herreserie, der både omfatter barbercreme, ansigtscreme og ansigtsvask.

For tre måneder siden købte jeg min første DE skraber, en Merkur Progress med dertilhørende Merkur blade. Jeg blev straks begejsteret og besluttede mig for ikke at vende tilbage til Gilette. Mine barberinger er efterhånden blevet rigtig gode og det helt banebrydende for mig har været, at jeg skulle lade skraberen gøre arbejdet og lade være med at lægge for mange kræfter i. Jeg bruger stadig Decubals creme og vask, men er gået over til at benytte den Proraso barberskum jeg gratis fik med i købet af min skraber. Mange tak for den!

I går bestilte jeg så en ny sending fra Proshave: Proraso barberskum på dåse, Proraso pre-shave, Proraso after-shave lotion - alle i den hvide serie til sart hud - og en ordentlig omgang Derby blade. Derudover bestilte jeg også en Merkur HD samt plastetui til en forsinket farsdagsgave til min far. Jeg glæder mig meget til at prøve produkterne.

Jeg har et enkelt spørgsmål: Vil i anbefale at man bruger en ansigtsvask når man også bruger pre-shave, eller bliver det for meget for huden?

Bedste hilsner!

Søren H. Møller


18. juni 2010


Hej Kenneth.

Velkommen til forummet  :o)

Ja, det er utroligt, at det faktisk kan være en så "simpel" og overset grund - barberingen, der har indflydelse på, hvordan huden har det.

Mht. til dit spørgsmål, så bliv ved med at bruge ansigtsvask.
Pre-shave cremen er ikke ment som-, og kan ikke bruges til-, en rengøring af huden, men bruges som en ekstra beskyttelse af huden mod bladet.

Prorasos pre-shave cremer kan faktisk også bruges som aftershave creme (noget jeg endnu mangler at få afprøvet).


Mvh.
Søren

Brose


18. juni 2010


Hej Kenneth,

Først og fremmest velkommen til vores forum!

Fedt at høre din historie - Det er altid dejligt med feed back.

Desværre bekræfter historien også hvad vi godt ved; at alt for få desværre har kendskab til DE-barbering og smider formuer ud af vinduet på Gillette barberblade i supermarkedet :-)

Mht. dit spørgsmål er jeg helt enig med Søren - Fortsæt endelig med din rutine med ansigtsvasken. Når du har skyllet sæben af igen og ansigtet er vådt, påfører du bare et tyndt lag preshave og lader det trænge ind i skægget. Efter et minute eller to spalsker du vand i ansigtet igen og påfører din barberskum.

God fornøjelse og lad os endelig høre om dine erfaringer!

Go' weekend!

Mvh,
Brose

Kenneth Nielsen


19. juni 2010


Tak for svarene!

Søren:
Jeg bliver en smule forvirret nu. Hvis pre-shave også fungerer som 'post-shave', bliver aftershave-lotionen så ikke overflødig? - Eller hvad er forskellen?
Jeg skal med glæde komme med en vurdering af forskellen mellem de to produkters funktion som aftershave.

Brose:
Er det rigtigt forstået, at man påfører vand ovenpå pre-shaven uden dog at vaske den helt af?
Jeg benytter, som nævnt, allerede nu den hvide barberskum fra Proraso, men hvis mit ansigt er vådt når den påføres, synes jeg at den bliver meget tynd. Derfor plejer jeg at duppe mit ansigt tørt inden skummen kommer på. Til gengæld skyller jeg min skraber under rindende vand efter hvert strøg og får på den måde tilført væske til barberingen.

John Kreiner

John Kreiner


20. juni 2010

Hej Kenneth

Jeg så godt din "goddag-hilsen" forleden, men har været lidt ophængt et par dage, så jeg har først nu lejlighed til også at byde dig velkommen.

Så derfor, velkommen ombord...   ;o)

Jeg skal ikke gøre mig klog på Proraso-produkterme (selv om jeg dog bruger dem ind imellem), men det er der jo også langt klogere folk, der allerede har gjort.

Blot vil jeg håbe, at du må få lige så megen glæde af dette site og dette forum, som i hvert fald jeg har og hele tiden har haft.

vh
john k-

Brose


20. juni 2010


Hej Kenneth,

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, så i sidste ende er det nok mest et spørgsmål om at finde en rutine der virker optimalt for dig.

Jeg gør selv det at jeg lige splasker lidt vand i ansigtet efter at preshaven har fået lov til at virke. Når ansigtet er vådt påfører jeg barberskum - På den måde opnår du et godt glid for skraberen og sikrer samtidig at skægget er blødt godt op.

Det er klart at man lige skal finde det rette miks af vand og skum så det ikke, som du skriver, bliver tyndet for meget op :-)

Go' fornøjelse!

Mvh,
Brose

Grenberg


20. juni 2010


Hej kenneth

Velkommen her på forum og velkommen til en spændende DE verden. Jeg kan klart anbefale Dig at gå på Youtube og se videoer med mantic59, der er mange gode tips at hente både med selve barberingen men også opskumning osv.

Mvh

Grenberg

By the way så er Proraso produkterne rent guf og super kvalitete til prisen, Du skal også prøve den grønne udgave den er lækker.

Kenneth Nielsen


21. juni 2010


Gode ord Brose. Jeg tror helt sikkert også det er nemmere for mig at snakke med, når jeg har dannet mig mine egne indtryk af produkterne. Venter stadig længselsfuldt på at postbuddet ringer på døren!

Tak for velkomsthilsnerne John og Grenberg. Jeg har også igennem et stykke tid kigget på Mantic59's videoer på Youtube. Han er både sjov og lærerig at bruge tid på, og jeg har da også allerede taget hans tips omkring skrabeteknikker til mig :)

Bedste hilsner fra Kenneth

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk