Forum - Skrabere og barberblade - Overvejer køb
Bruger 

Andreas Skjæmt Andersen


23. marts 2015

Overvejer køb
Det er ikke for at være uhøflig, men siden jeg sidst handlede her på siden kan jeg se alle straights er fjernet fra sortimentet og jeg kan ikke huske navnene på barberings FB grupperne.

Jeg vil høre om denne med tilhørende strop vil være et fornuftigt skridt ind i straight verdenen, nu jeg gennem nogle år er blevet fortrolig med DE?

http://www.thordal.dk/shop/ragekniv...

Søren H. Møller


24. marts 2015


Hej Andreas.

Jeg vil begynde med at sige, at jeg ikke kender det mærke du henviser til, og det kan være en ganske udmærket ragekniv, men den kan også være under middel.
Det kan måske godt lyde snobbet, men jeg er altid meget mistænksom overfor "egne mærker", når man ikke ved, hvor de kommer fra - altså, hvem der er producenten.
Der fremstilles mange billige rageknive i Kina, Indien og Pakistan i øjeblikket, og mange (ikke alle) er noget skrammel, men det kan være meget svært at skelne, især ud fra et foto.

Vil du gerne starte billigt ud, så synes jeg du skal kigge forbi whippeddog.com. Larry der står bag siden, har specialiseret sig i at sælge billige begyndersæt af både rageknive og strop.Rageknivene er måske ikke altid de smukkeste, men de kommer shave-ready, og det kan du ikke forvente, at den er, uden at sælger skriver det, ikke engang når den kommer lige fra fabrikken.
En fabriksslibning er skarp, men, efter min mening, sjældent rigtig shave-ready.

Min anbefaling, bortset fra ovenstående, vil være at kigge efter et kendt mærke, som fx Dovo.
shaving.ie har en 5/8" til €85 - og jeg synes ikke den må være mindre end 5/8", når man skal starte ud. 5/8" eller 6/8" er en rigtig god begynderstørrelse.

Timor eller Thiers-Issard er også gode bud, men så begynder prisen også at stige.


Mvh.
Søren

Jesper Olsen


29. marts 2015


Hej Andreas.

Jeg har selv en del kunder der efterspørger dette med at komme ind i rageknivsverdenen.
Jeg plejer at sige at jeg sagtens kan forstå de vil udforske det, men ligesom Søren siger ville jeg personligt også helst holde mig til kendte mærker, da du er helt sikker på kvaliteten, da hvis du får en fejlproduceret ragekniv kan det godt ende ud i noget gris.
Det du evt, kan gøre inden du hopper helt ud i det med at bruge en Straight razor, er at du evt kunne prøve med en Sedef Shavette, de er til at få her på siden og er til at komme til for penge, det er udskiftelige blade godt nok, men de er skarpe! ;)
Hvis du føler dig bekvemt med dem er jeg sikker på du kan kontakte Proshave, og de vil med garanti kunne guide dig eller finde en god ragekniv til dig som er af kvalitet vi kender til!

Mange af de kunder jeg selv har finder shavetten som en rigtig rar måde at lære teknikken ved en Straight razor inden du kaster dig ud i de dyre knive.
Som en lille ting ved siden af, husk det kræver vedligeholdelse af en rigtig gammel ragekniv! De skal behandles med kærlighed og omsorg, vi snakker læderstrop mm. og af og til skal de lige have den helt store tur på en slibesten (det anbefaler jeg at du betaler dig fra at få gjort)

vh
Jesper Olsen - Hr. Barber, Vejle

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk