Forum - Generelt - Opskumning med "kogt vand kontra hanen
Bruger 

Grenberg


10. marts 2017

Opskumning med "kogt vand kontra hanen
Kære Brugere

Jeg har i dag lavet et lille eksperiment omkring opskumning af sæbe/creme og normalt når jeg skal barbere mig med en sæbe lader jeg den stå med lidt vand i for at gøre den blødere og lettere at skumme op. Jeg bruger altid varmt vand fra hanen til både opskumning og iblødsætning, men i dag har jeg forsøgt mig med "kogt" vand. Jeg brugte det sidste fra det vand jeg kogte i morges til min stempelkaffe og det brugte jeg til opskumning. For at sammenligne skummet brugte jeg samme sæbe som i går og det var den grønne Proraso som ikke helt har samme glid som den røde udgave men god at teste på da den er en allround fin sæbe.

Kunne jeg så mærke en forskel ? Ja er du vimmer fik en mere cremet og fyldig skum som gav et bedre glid, måske den bedste skum opnået med Proraso grøn, mine kilder har fortalt mig at demineraliseret vand skulle give en bedre skum endnu.

jeg håber at nogle af jer får lyst til at prøve det samme og måske vil dele om i også kan mærke forskel.

Til sidst en side note, den Grønne aftershave balsam er en genial kombination med splash i samme serie som duftgiver. Dejlig frisk og afkølende.

Ønsker alle en fantastisk fredag

Mvh

Grenberg

Sidst opdateret den 10. marts 2017 kl. 12:11
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk