Forum - Skrabere og barberblade - Opgradering af DE shaver
Bruger 

Morten


16. februar 2016

Opgradering af DE shaver
Jeg besluttede mig for et par måneder siden til at forsøge mig ud i DE-universet.
Jeg vidste ikke om det var noget for mig, så jeg startede billigt: En Proshave DE Skraber P30 Open til beskedne 151 Kr. Nu er jeg så blevet bidt af DE-verdenen og overvejer om der er noget at hente, ved at opgradere min shaver, evt. til en closed comb. Hvad vil i anbefale og hvad kan jeg forvente at få ud af opgraderingen?
Vh.
Morten

Søren H. Møller


16. februar 2016


Hej Morten.

Indledningsvis vil jeg lige nævne, at jeg ikke har prøvet Proshaves open comb, men har to closed combs.
Det er i sidste ende et spørgsmål om personlig præference, men jeg synes skraberhovedet på mine to Proshave skrabere, er til den aggressive side, og oftest sætter jeg et hoved på fra en af mine Mühle skrabere, da de giver en mere behagelig barbering.

Hvis du vil investere i en closed comb, så er der to skrabere, som jeg altid anbefaler, og det er enten Merkur 32 HD eller Mühle R89.
De barberer meget ens, så spørgsmålet er mest, hvilken du evt. synes bedst om i forhold til håndtagets længde og evt. udseendet.
34 HD er to-delt og R89 er tre-delt, hvis det har nogen betydning.

Jeg ved ikke, om jeg vil kalde det en opgradering, men du vil få en anderledes oplevelse med en closed comb. Den giver (normalt) en mere mild barbering, og den giver også et lidt større spillerum mht. de fejl, man kan finde på at lave under barberingen, fordi bladet sidder lidt mere "skjult".

Jeg er helt sikkert mest til de milde skrabere, og det bærer min anbefaling også præg af.
Er man mere til de aggressive skrabere, så vil et valg af en af de justerbare måske være en ide.
Jeg har ikke prøvet en Merkur Progress (men den står på ønskelisten), til gengæld har jeg en Merkur Futur, som tilmed var min første DE.
Futuren har en god vægt, og den giver nogle gode komfortable barberinger. Jeg synes ikke det har været det store problem, men håndtaget er helt glat, så man skal ikke have våde sæbefingre ved håndteringen. Skraberhovedet er lidt stort, så man skal lige være lidt opmærksom, når man tager overlæben.


Mvh.
Søren

Morten


17. februar 2016


Tak for informationen. Det lyder fornuftigt. Et lidt mindre aggressivt hoved end jeg har i dag, vil være velkomment. Jeg tænker at jeg vil prøve en Merkur 38C i stedet. Den er som jeg forstår det, mangen til 32'eren, men med et lidt længere, tungere skaft.

Søren H. Møller


18. februar 2016


38C er helt sikkert også et godt valg, og hvis du gerne vil have en lidt mere mild skraber, så tror jeg bestemt ikke, du bliver skuffet.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk