Forum - Generelt - Opbevaring af Jeres grej?
Bruger 
CrazyCatman

CrazyCatman


25. april 2014

Opbevaring af Jeres grej?
Hej "drenge".
Jeg går og funderer lidt over hvordan jeg skal indrette mit (lille) badeværelse så der er plads til alt der der skal + mit grej - og helst uden at gemme for meget væk.

Lige nu er min samling ikke så stor - og nogle af mine ting bruger jeg slet ikke, men vil alligevel gerne have det stående fremme, og jeg tænkte derfor på at høre Jer hvordan I havde indrettet Jer, så jeg måske kunne få lidt inspiration.

Min samling består pt. af af en gammel tysk SE-razor, en mindre, nyere rejse SE-razor (til DE-blade), samt et par vintage DE-razors (hvoraf én har en æske) og én børste - og er altid på udkig efter flere...
Jeg bruger ikke den gamle tysker samt den ene af DE-razorne - men jeg vil som sagt gerne have dem fremme alligevel.

Lige nu har jeg et stativ som jeg faktisk ikke ved hvad er til, men det passede lige til at børsten kunne hænge der, og mine tre DE-razors kunne hænge der også (men ikke særlig godt), mine SE-razors står i "tandkruset" (som er et håndlavet ler-krus, hvor hanken knækkede af - og da jeg selv har lavet det ville jeg ikke smide det ud, men bruge til til noget fornuftigt).
Mine blade, to elektriske maskiner, engangsskrabere og hårrimmer ligger i skabet under vasken (én hylde), hvor jeg også opbevarer ekstra tandpasta, ekstra sæbe og så videre.

Jeg har overvejet at anskaffe mig en teleskob-stangshylde så jeg kan flytte tingene væk fra håndvasken for at får mere plads - og sikre det mod kattene som elsker at sidde på håndvasken for at drikke... Og måske bruge nogle af mine gamle emalje krus til opbevaring. Og måske en "magnetstibe" til blade der er i brug.
Hvordan lyder den idé i Jeres øre?
Mit badeværelse er langt, men smalt og der er ikke plads til at hænge skabe op (da det eneste sted der er plads er i "gangen" mellem døren og brusekabinen - eller over WCet og så ved jeg at jeg får hovedpine ;-)

Og, ja hvordan ser det ud hos Jer?

(Jeg troede at jeg havde et billede af badeværelset - men nu ved jeg da hvad jeg skal lave når jeg står op....
Ligeledes følger der nok en dag en tråd med min beskedne samling...)

Søren H. Møller


25. april 2014


Hej CrazyCatman.

Velkommen til forummet  :o)

Jeg har også haft et lille badeværelse, mit var dog næsten kvadratisk, så det har nok givet lidt flere muligheder for at udfolde sig, men derfor får du alligevel mine løsninger.

Jeg satte en svævende glashylde op over spejlet, der stillede jeg i første omgang de barberkoste jeg brugte mest, og da samlingen tog overhånd, blev det hylden til mine grævlinge-favoritter.
Derudover satte jeg nogle hjørnehylder op, og der kunne mine sæber, cremer og EDT'er stå.
Hjørnehylderne fremstillede jeg selv, da hjørnet ikke var 90°.

Prøv at tænke lidt kreativ, så er der faktisk meget, der kan lade sig gøre. Evt. hylder (eller skabe for den sags skyld) behøver jo ikke være brede.
Hvordan det hele så kan arrangeres i "samarbejde" med kattene, har jeg intet begreb om  :o)

Mvh.
Søren

CrazyCatman

CrazyCatman


26. april 2014


Over spejlet har arkitekten sat en svævende hylde i træ, med med to spot - der er ikke meget plads, men jeg har da brugt den til at have den elektriske liggende når det var (der er nemlig stikkontakt ved siden af)...
Men idéen lyder meget god; jeg har forholdsvist højt til loftet, så over mit toilet kunne der nok godt være plads til en hylde eller smalt skab..

Super tip :-)

CrazyCatman

CrazyCatman


30. april 2014


De gamle er på ferie, så jeg tog lige forbi for at afmontere deres hyldestang... Den kan i alt fald ikke bruges på mit badeværrelse: på den side ved siden af vasken hvor jeg havde de oprindelige planer om at den kunne stå ville der kun kunne være én hylde til rådighed (måske to ved lidt fusk og svindel), den næste udfordring var at jeg var nødsaget til at fjerne 1-2 af stængerne for at den blev kort nok til at kunne stå der - og det gjorde så at selv når toppen var rullet helt op (justérbar) kunne den ikke nå. Så med mindre at jeg sætter en klods under så er det i alt fald ikke en løsning.

Så jeg tror at din idé med nogle smalle svævehylder bliver svaret. Mange tak! :-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk