Forum - Skrabere og barberblade - Opbevaring af DE skraber ved f.eks. rejse?
Bruger 

Bryann


20. marts 2012

Opbevaring af DE skraber ved f.eks. rejse?
Hej,


Jeg er på nippet til at bestille mig en startsæt 2, således jeg kan komme i gang med en DE skraber med alt hvad der måtte høre til.

Jeg har dog lige et enkelt spørgsmål: Hvordan opbevarer man skraberen når man f.eks. rejser og benytter en toilettaske? Tænker her på at bladene ikke er "beskyttet", som de f.eks. er på en Fusion skraber, hvor bladene vender ned af i holderen.

Findes der en form beskyttelse "cap", eller skal man i sidste afmontere bladet inden man pakker?

Andreas Skjæmt Andersen


20. marts 2012


Du kan købe etuier beregnet til det lavet af såvel plastic og læder.

Ofte fungerer et billigt brille etui dog lige så godt.

Personligt har jeg ikke blad i min skraber når jeg rejser.
Den bliver smidt ned i toilettasken sammen med en pakke blade og hvad jeg nu ellers har brug for og så ellers bare afsted.

Søren H. Møller


20. marts 2012


Jeg skiller altid skraberen ad. Hvis den har raslet rundt, selvom det er i et dertil beregnet etui, har jeg ingen ønsker om at bruge bladet igen.
Jeg er nu heller ikke til plastik etuierne, jeg synes de fylder for meget. En adskilt skraber fylder til gengæld ikke ret meget.

Og vær lige opmærksom på, at DE-blade ikke må tages med i håndbagagen, hvis du flyver. De kan bruges til terrorisme.

Man må til gengæld gerne tage en Mach3 med, for det eneste du kan bruge den til, er at skræmme med en halvdårlig barbering  ;o)


Mvh.
Søren

Brose


20. marts 2012


Hej Bryann

Først og fremmest velkommen til vores forum.

Du kan få en lille boks der passer perfekt til Merkur 34C eller Merkur Progress (Det er en Merkur 34C der er med i "Startsæt 2 Avanceret".

Fidusen ved boksen er at du ikke behøver at tage bladet ud af skraberen når du lægger den ned i boksen. Der er desuden også plads til en æske barberblade i siden.

Du kan se den hér:
www.proshave.dk/Merkur-Box-til-Prog...

Mvh,
Brose

Bryann


21. marts 2012


Tak for alle jeres svar!


Brose, det var lige sådan en jeg havde i tankerne - Tak!


Så er der vel ikke andet tilbage at gøre, end at bestille :)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk