Forum - Andre produkter - Ole Henriksen
Bruger 

Grenberg


19. oktober 2010

Ole Henriksen
på opfordring fra Brose komemr der lige et indlæg om nogle af Ole's produkter.

John nu er Du advarret så pas på med at læse videre

Spøg til side

Har døjet en del med både tør hud og fedtet hud og brugt diverse plejeserier de sidste 3-4 år. Startede med Biotherm og har så været omkring Anthony's og Zirh samt diverser andre. har været stor fan af Zirh.

Da Jeg var ved at løbe tør med ansigst scrub og rens fandt Jeg på en anden side en pakke fra Ole Henriksen "mens' kit" Den består af en Crem som er en form for anti ageing, en Scrub, en Ansigts rens og en hår shampo prøve. pakken lå på omkring 500 kr på tilbud og den blev straks bestilt.

Renseren som er On the go cleanser er en af de bedste Jeg har prøvet, den renser uden at fedte og gør huden glat. Skal der mere power på til uren hud så fik Jeg en prøve med på Aloe vera Cleanser og den er virklig læker, efter 1 uge var min næse pæn igen (døjer med åbne porrer og hudorme) men den er altså også ret kraftig og ikke en Jeg vil bruge hverdag.

Cremen er Sheer Transformation crem og Jeg har aldrig oplevet en crem der er så drøj at smørre ind og som ikke fedter, der skal bruges meget meget lidt så den lille 50 ml bøtte holder meget længe.

Scrub har været mit lille issue har prøvet gu' ved hvor mange uden at finde den rigtige som virker som den skal, Walnut scrub har nogle fine slibe korn som godt kan virke lidt hårde men huden virker helt fantastisk bagefter, har aldrig haft en så glat hud  efter scrub før og som de andre produkter skal der bruges meget lidt.

Hår shampoen er lidt intetsigende, kan lige så godt bruge  en hvilken som helst anden men den dufter nu meget godt alligevel.

På nettet har jeg så købt Ole's Firm action mask som genopfrisker huden og den er utrolig effiktivt, minder lidt om Anthony''s lermaske bare mere effektiv.

Næste køb må være hans dagcrem med solfaktor 15 i, men skal lige til bunds i den Jeg har og hans nat crem og øjn crem.

Det er dyre produkter men de virker også og så dufter de rigtig godt og er fri for parabener.

De produkter er for mig nogle af de bedste Jeg har prøvet men som sagt også i den dyre ende.

Mvh

Grenberg (stadigvæk med Hollywood tandpastasmil)

John Kreiner

John Kreiner


20. oktober 2010

Hej Grenberg
Bare til din information, jeg overlevede...!  ;o)

Jeg kendte på forhånd intet til disse produkter, og har derfor aldrig udtalt mig om dem, men det var da interessant at høre om disse - og ikke mindst om dine erfaringer med samme.

Der var dog intet, der vækkede min nysgerrighed yderligere.

Jeg læser ind imellem også om de erfaringer, folk gør med plastik-skrabere og dåseskum. Tro det eller lad være, men der er folk, der sværger til den slags.

Men jeg kunne da ikke drømme om selv at gå over til den type barberinger.

Det er simpelthen hele Ole Henriksens fremtoning, der giver mig myrekryb, men deri ligger bestemt ikke et krav om, at andre skal have det på samme måde.

vh
john k-

Brose


20. oktober 2010


Hej Grenberg

Tak for beretningen - Super lige at høre om dine erfaringer!

Mvh,
Brose

Grenberg


4. december 2010


He he he hvad lurer mit øje mon som nyheder her på siden.

Mvh

Grenberg

Brose


4. december 2010


Hehe Grenberg - Vi kan da heller ikke holde noget skjult for dig ;-)

Du har fuldstændig ret - Vi har fået hele Ole Henriksen sortimentet på lager og er i fuld sving med at oprette alle de forskellige produkter - Vi er næsten på plads, men mangler stadig lige nogle stykker :-)

Mvh,
Brose

Grenberg


4. december 2010


Brose

Nu når du er ved at blive Oh ekspert så har jeg faktist et issue. jeg er i tvilv om man kan  blande de forskellige "farver". Lider lidt af fedtet pande og en del hudorme på næsen men eller vil Jeg nok mest kalde det normal hud, har luret på den grønne serie til uren hud men under pdf filen fra OH så anbefaler de ikke aloevera greaf relief tonic til mænd, kan man evt. kombinere den grønne ansigts rens og så den orange pick me up mist ? og så stadigvæk få fuld udbytte af dem ?

har de iøvrigt et guldkorn til at komem de hudorme på næsten til livs ?

kan i øvrigt stækt anbefale Walnutt scrub, den er guf

Mvh

Grenberg

Brose


6. december 2010


Hej Grenberg

Jeg tog lige fat i en kosmetolog og Ole Henriksen ekspert :-)

Man kan godt blande de forskellige farver. Det er der rigtig mange der gør.

Den orange serie er meget god til en hud der til tider fedter og andre gange virker tør.
Hvis huden er mest fedtet anbefales den grønne rensegelé og derefter kan Pick Me Up anvendes. Pick Me Up er SUPER til at stramme porrerne sammen, således at fedtet hud i løbet af dagen mindskes.
Er huden derimod mest tør og fedter kun i panden i løbet af dagen, anbefales On The Go Cleanser sammen med tilhørende Pick Me Up Face Mist.

Jeg vil anbefale at anvende de orange renseprodukter sammen med Truth serum og Sheer transformation om dagen – og Invigorating Night gel med Sheer transformation om natten.

Invigorating night gel sammentrækker huden samtidig med at den forfiner og modvirker fremkomsten af hudorme i ansigtet effektivt.

Som en maske vil jeg anbefale Firm Action Pore refining mask 2 gange om ugen. Denne maske anvendes efter at have renset ansigtet. Masken forfiner og sammentrækker porrerne med det samme.

Go' dag!

Mvh,
Brose / Proshave

Grenberg


7. december 2010


Hej Brose

Takker for din undersøgelse, jeg er nu gået i gang med at bruge aloe vera renseren og pick me up mist, så nu må vi se med resultatet.

Det er iøvrigt imponerende så hurig man kan mærke at huden bliver glattere med brugen af OH produkterne

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


7. december 2010


Pas nu på med ikke at bruge for meget.

Jeg tror, der er tilsat kunstigt smil og lykkepiller i de produkter  ;o)


Mvh.
Søren

Grenberg


8. december 2010


Man skal jo så lige huske at mens man bruger produkterne så virker de mere effektivt hvis man samtidig ser sig i spejlet og siger "du er lækker" "I love it"

Mens huden absorberer så kan man jo så bruge tiden på en sving om

hmm mon Søren og John er to "gnavne gamle" mænd (sorry håber I kan tage lidt gas)

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


8. december 2010


Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg synes ikke, jeg er gnaven - men jeg er B-menneske og som sådan tager jeg tingene lidt mere roligt.

Og jeg kan sagtens tage gas - jeg spiser en del kål, så jeg er vant til det  ;o)


Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


8. december 2010

Hej Grenberg
Jeg er bestemt også modtagelig for gas og kun gammel - egentlig ikke gnaven. og slet ikke på ham "du ve' nok" med de stramme bukser, der giver det fjogede grin.

Men indrømmet, jeg har da overvejet at skifte startside på min browser, nu hvor ham "du ve' nok" så ofte optræder på siden.

Jeg kan stort set kun hoilde ham ud i skikkelse af en satiriker (har glemt navnet), når han giver "Ulla Henriksen".

I alle andre sammenhænge, giver ham "du ve' nok" mig myrekryb - og det er helt uden gas...   ;o)

vh
john k-

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk