Forum - Spørgsmål og svar - Nybegynder - guide?
Bruger 

Mathias Laustrup


8. januar 2014

Nybegynder - guide?
Hej ProShave. Jeg har brug for en lille guide til barbering. Jeg har ikke tænkt mig at gå så forfærdeligt meget op i det, men jeg får ret irriteret hud på halsen under barbering, og det vil jeg selvfølgelig gerne slippe af med.

Lige nu bruger jeg en elektronisk skraber. Det hjælper ikke så forfærdeligt meget på problemet :(

Skal jeg bruge en DE-skraber? Barberskum eller creme? Hvilken aftershave osv?

Jeg er lidt i tvivl om mit problem er indgroede hår. Hvordan finder jeg ud af dette?

Hilsen Mathias!

Brose


9. januar 2014


Hej Mathias

Hvis du i toppen af siden klikker på punktet "Guides" eller klikker på den sorte boks på forsiden med teksten "Guides - Sådan gør du!", så kommer du ind på siden som bla. indeholder Proshaves guide til den perfekte barbering.
Du vil ligeledes kunne finde guides til hvordan du laver den perfekte barberskum med hhv. barbersæbe og barbercreme og også hvordan man laver den perfekte lune barberskum med en Proshave Scuttle.

Her har du det direkte link til siden:
http://www.proshave.dk/Guide-til-de...

Mht. barbermaskinen, så vil mit råd være at smide den ud af vinduet i en fart (men husk lige at sikre at du ikke rammer nogen når du gør det :-)
Hvis du har en tendens til irriteret hud og indgroede hår, så er en barbermaskine omtrent noget af det værste du kan udsætte din hud for.
De lynhurtige roterende klinger flosser hårene, hvilket øger risikoen for indgroede hår og tit og ofte efterlader maskinen huden irriteret, rød og udtørret.

Mit bedste bud er at prøve en DE-skraber, en mild preshave, en god mild barberskum og endeligt en god aftershave lotion. Hvis du følger vores guide til den perfekte barberring og husker at tage den med ro (og holder dig fra at barbere imod hårenes retning osv.) så vil jeg tror at du vil kunne se og mærke en forskel i løbet af et par uger. Her vil jeg igen henvise til mit tidligere indlæg omkring irriteret hud og røde knopper:
http://www.proshave.dk/forum/barber...

Jeg har lige vedhæftet et billede fra et elektronmikroskop, der viser skæghår der er skåret af et barberblad (billedet til venstre) og et skæghår der er skåret af en elektrisk barbermaskine (billedet til højre)

Håber at dette hjælpe dig videre!

Mvh
Brose / Proshave

Mathias Laustrup


10. januar 2014


Hej Brose! Det lyder super fint.

Kan du evt. sende mig et link til hhv. mild preshave, barberskum og aftershave lotion?

Jeg er lidt på bar bund.

Mvh Mathias!

Brose


10. januar 2014


Hej igen

De er faktisk i det andet indlæg - Det er vigtigt at du også lige læser den sidste del med Anthony Ingrown Hair Treatment:
http://www.proshave.dk/forum/barber...

Her har du direkte links til produkterne:
Proraso Preshave Cream - Aloe & Grøn Te, 100 ml
http://www.proshave.dk/proraso-pres...

Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea, 150 ml (til brug med barberkost)
http://www.proshave.dk/Proraso-Barb...

Proraso Barberskum - Aloe & Green tea, 300 ml (hvis du blot vil bruge en mild og nem barberskum)
http://www.proshave.dk/proraso-barb...

Proraso Aftershave - Liquid cream, 100 ml
http://www.proshave.dk/Proraso-Afte...

Anthony Ingrown Hair Treatment
http://www.proshave.dk/Anthony-Ingr...

Ha' en dejlig dag!

Mvh
Brose / Proshave

Sidst opdateret den 10. januar 2014 kl. 10:30

Mathias Laustrup


14. januar 2014


Hej Brose. Tak for linksne.

Tror du, at Anthony Ingrown Hair Treatment er nødvendig, eller tror du eventuelt, at det vil være nok at vente noget tid med at barbere sig, og så bruger DE-skraberen?

Brose


14. januar 2014


Hej igen

Du kan sagtens prøve dig frem - start et sted og se om du kan mærke en forskel og om det hjælper på problemet. Gør det ikke det, så kan du altid trappe op og bruge et middel med røde knopper som f.eks Ingrown Hair Treatment.

I sidste ende er det umådeligt svært at give nogen form for garanti, da der er så stor forskel på hud, skæg og skægvækst, men vi har set det løse problmer af lignende art for rigtig mange brugere igennem de sidste par år.

Bare det at lægge den elektriske maskine på hylden, er jeg sikker på vil gøre en forskel :-)

Lad os endelig høre hvordan det skrider frem.

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk