Forum - Skrabere og barberblade - Nybegynde med kraftig skæg
Bruger 

Marius Lindblom


15. april 2013

Nybegynde med kraftig skæg
Hej
Jeg har til nu været vandt med Gillette Mach3 skraber, og har opnået en tilnærmet helt glat barbering kun når jeg barberer mod hårene. Dog holder bladerne kun til 2-3 barberinger før de er slidt op. Jeg har tidligere prøvet barbermaskiner fra både Philips og Braun, men ingen af dem har kunnet komme i nærheden af en barbering jeg har været fornøjet med (trods for at de har været top modellerne). Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget ordentlig grej, men er virkelig usikker på hvad jeg bør vælge for at komme godt igang. Vil startsettet for begynder været et godt valg? Eller bør jeg vælge en anden skraber?

På forhånd tak :-)

-Marius

Ib Keller


15. april 2013


Hej Marius.
Jeg tror at startsættet her på siden er et ganske udemærket valg, dog vil jeg sige at du bør overveje en god barbercreme eller barbersæbe i stedet for skum på dåse. Og så en god kost, da det nok vil komme om ikke ret lang tid.
Når føst man har prøvet den gammeldags måde med sæbe og kost...ja så hænger man lige som i det...:-)

Mvh
Ib

Søren H. Møller


16. april 2013


Hej Marius.

Startsættet er rigtig godt til en begynder.
Skraberen er efter min mening en af de bedste moderne skrabere. Den har en god tyngde og et godt skraberhoved, der giver en komfortabel og tæt barbering.

Som barber-snob giver jeg Ib ret; kost og sæbe/creme er at foretrække, men hvis du ikke er helt sikker på, at det her bliver din fremtidige barberform, så er der ingen grund til at kaste penge efter en kost i første omgang.
Du kan sagtens bruge skum/gel fra dåse og stadigvæk få en bedre barbering end med en kassetteskraber.
Er det noget der hitter, kan du altid udvide på soft- og hardware fronten  :o)


Mvh.
Søren

Marius Lindblom


16. april 2013


Tak for jeres råd. Jeg har fundet nogle gode sager herinde (tror jeg :-) ), og valget faldt på en Merkur 43C skraber da jeg tror jeg bedste kan lide at skraberen har lidt tyngde. Den ser jo også god ud, så håber den er det også :-). Dertil har jeg bestilt Speick Men Barbercreme og en Proraso barberkost med naturhår. Så kan jeg omsider få prøvet en barbering med kost og creme. Også blev der nogle ekstra Derby Extra barberblade, så nu er der bare at vente på at mit skæg gror ud igen ;-)

Nok en gang tak for input

-Marius

Marius Lindblom


16. april 2013


Jeg kan se jeg glemte at bestille barberblade, men tilgengæld bestilte jeg en Proraso Preshave Cream - Aloe & Grøn Te istedetfor. Følger der barberblade med skraberen??

Carsten


17. april 2013


Marius hvis du har kraftigt og stridt skæg synes jeg du skal bestille nogen Feather Blade, vær lidt forsigt i starten til du lærer dem at kende, Merkur som givet er med din skraber kan jeg ikke anbefale, synes ikke de er skarpe nok.... De andre produkter du har købt er OK, kan jeg sige god for, 43C har jeg dog ikke prøvet, har en 38C også med tyngde, som er rigtig god når man lige har vænnet sig til balancen i skraberen.

Jesper L. Hansen


17. april 2013


Alternativt kan du gå i din lokale Matas og hente nogle blade, jeg mener de har Gillette Blues og de skulle være bedre end Merkurs blade.

Så har du nogle blade indtil du får bestilt nogen feathers.

Skal lige siges at jeg ikke selv har forsøgt mig med de blade de sælger i Matas.

Kristian Høgh


1. juni 2013


Nu har jeg barberet hovede og ansigt, hver anden dag i lidt over en måned med DE skraber. Købte både Derby og feather blade.
Startede med Derby bladene og kan få to hoved/ansigt barberinger, hvor den sidste barbering kun er 90% glat.
Prøver så Feather lige nu og får ikke flere barberinger ud af det men sidste barbering er nok 95% glat.
Jeg har en racorpit fra da jeg brugte gilletteskraber og den fik en skraber til at holde 1,5 måned mod en uge før. Kan ikke rigtig få det til at virke med DE skraberen, men for helved Derby koster ca 2 kr pr blad, så tror jeg overlever 6 kr til blade i ugen :)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk