Forum - Nyheder fra Proshave - Ny Marvis Mundskyl - Strong Mint
Bruger 

Brose


13. marts 2013

Ny Marvis Mundskyl - Strong Mint
Marvis har netop lanceret en frisk og lækker alkoholfri mundskyl i smagsvarianten Strong Mint.

Vi har netop oprettet den her på shoppen, ligesom den i den kommende tid, vil være at finde rundt om i landet hos forhandlerne af Marvis - Se mere hér:

http://www.proshave.dk/marvis-munds...

Mvh
Brose / Proshave

Sidst opdateret den 13. marts 2013 kl. 14:28

Rasmus


3. april 2013

Parabener?
Hej Brose

Indeholder dette produkt parabener ligesom Marvis' tandpasta?
Det ville være rart hvis i ville skrive fuld ingrediensfortegnelse på jeres produkter på sitet. Således giver det os kunder/forbrugere mulighed for at vælge til- og fra inden vi køber. Det vil også være en god service for allergikere som ikke tåler specifikke indholdsstoffer.

Mvh.

Rasmus

Brose


3. april 2013


Hej Rasmus

Vi har et par ting på tegnebrættet mht. ingredienser / specifikationer og vil naturligvis gøre hvad vi kan for at det bliver nemt og overskueligt :-)

Når det er sagt, så har vi ikke nogen målsætning om kun at forhandle produkter der er parabenefri på Proshave.dk - Vi er naturligvis opmærksomme på at det for nogen er meget vigtigt ikke at anvende produkter med parabener, mens andre er fuldstændig ligeglade.

Vi har i første omgang valgt at fremhæve de produkter der er parabenefri (f.eks under Taylor Of Old Bond Street), ligesom vi på en stor del af produkterne også affotograferer bagsiden for at have den komplette indholdsfortegnelse med. - Men der kommer altså yderligere tiltag på denne konto :-)

Her er listen over ingredienser i den nye Marvis Mundskyl:

Aqua (Water/Eau), Glycerin, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma (Flavor), Propolis Extract, Sodium Saccharin, Xylitol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Limonene, CI 42090(FD&C Blue no. 1), CL19140 (FD&C Yellow No.5).

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk