Forum - Nyheder fra Proshave - Ny billedvisning på produkter og i forum
Bruger 

Brose


4. januar 2010

Ny billedvisning på produkter og i forum
Som nogen sikkert allerede har bemærket, har vi de sidste par uger haft en ny billedvisning i shoppen med mulighed for zoom, nem bladring og visning af billeder i hhv. skaleret og fuld størrelse på skærme med lav opløsning.

Denne visning har vi netop implementeret på forum'et, så nu er det bare med at få uploadet nogle lækre billeder billeder :-)

Mvh,
Brose

John Kreiner

John Kreiner


4. januar 2010

Hej Brose...

Det ser godt ud, og billeder vil med garanti klæde sitet yderligere.

Jeg fik - med lidt besvær - lagt et billede op forleden, men havde først ledt forgæves efter et sted, hvor det var omtalt hvilke krav, der er til billeder, der bliver uploaded.

Er der maks.-størrelser i højde og/eller bredde? Er der maks.-størrelse i opløsning? Blot for at tage de mest presserende spørgsmål.

Men det fremgår måske et sted, som jeg bare ikke liiiiige har kunnet finde...  ;o)

vh
john k-

Brose


5. januar 2010


Hej John,

Vi har vist slet ikke en artikel der beskriver det mht. billedupload - Reelt klarer systemet det hele automatisk.

Det eneste der reelt skal være på plads er at billedet skal være i formatet JPG (og så er det også en god idé at gemme det med et sigende filnavn og med endelsen .jpg).

Skal jeg komme med en anbefaling, så vil jeg foreslå at man gemmer sine billeder i størrelsen 800x800 pixels - IKKE at billederne skal være kvadratiske, men blot så enten højden eller bredden på billedet er 800 pixels.
På den måde bliver billederne i en god størrelse hvor man kan se alle detaljerne.
Opløsningen på billedet bør være 72 dpi.

Er der nogen der ryster på hovedet over ovenstående og ikke er med på hvad man skal gøre for at skalere osv., så lad være med at spekulere på det - Vi vil hellere have en masse spændende billeder og så skal systemet nok klare alt det praktiske :-)

Go' fornøjelse med uploads :-)

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk