Forum - Barberkoste - Ny barberkost.
Bruger 

Mikkel Christiansen


31. juli 2013

Ny barberkost.
Hej alle :)
Kunne godt tænke mig at fyre den lidt af angående en barberkost,men synes springet fra billigt til dyrt er for stort herinde. Har forelsket mig totalt i en shavemac 23.mm hos Proshave
Men er den pengene værd ? Hvor mange år holder den ? Kh Mikkel

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


4. august 2013


Hej Mikkel

Barberkoste er meget et spørgsmål om smag og hvor meget lim der er i lommerne;o). En lækker kost koster, men det er ikke nødvendigt at købe den dyreste, for at få en kost, som du vil nyde. Yderligere er der meget forskel på kostenes egenskaber i forhold til de forskellige cremer og sæber på markedet.

Hvis du har forelsket dig i en Shavemac, så syntes jeg at du skal investere i sådan en. En kost der vedligeholdes korrekt, holder image år, så det skal du ikke være så bekymret for:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 4. august 2013 kl. 00:39

Jens Christian


7. august 2013

Lige mine ord
Du har ret, bare fordi et mærke er dyrt er det ikke nødvendigvis godt. Barberkost mærkerne bruger tit de samme grævlingehår knuder til samme børster. Alt grævlingehår kommer stort set fra Kina. Bare køb den med det håndtag spm du syntes ser godt ud, du behøves ikke nødvendigvis købe grævling. Svinehår er også gode koste, de er fx. gode til sæber. Og så er hestehår kommet tilbage efter næsten 100 år ude af markedet, de har 85% af alle egenskaber fra både svin og grævlinge hår. Har selv en fra Tyrkiet, de er lidt specielle men sjove at have, bare for at variere lidt. :-)

Sidst opdateret den 7. august 2013 kl. 13:23

Søren H. Møller


8. august 2013


Jeg vil give ret i, at der ikke altid er den store forskel på en dyr og en billig grævlingekost.
Men når det så er sagt, så er der altså også i denne forbindelse ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Shavemac er håndlavede barberkoste, de fremstiller selv håndtagene og knuderne, og i den forbindelse screener de selvfølgelig også kvaliteten, den efterfølgende kvalitetskontrol er også i top - den slags koster.
Desuden har mængden af hår i knuden også indflydelse på prisen, og Shavemacs barberkoste er godt pakket.

Til spørgsmålet om holdbarhed så vil en (god) barberkost, som bliver behandlet ordentlig/korrekt holde i årtier.
Jeg har set en beskrivelse af en, der havde arvet sin bedstefars barberkost. Den var slidt ned, men bedstefaren havde også brugt den i næsten 50 år - den har været af ordentlig kvalitet og der er blevet passet godt på den.

En 23 mm Shavemac er helt sikkert pengene værd.


Mvh.
Søren

Mikkel Christiansen


14. august 2013


Tak alle for kompetente svar :) Kh Mikkel

CHSeifert

CHSeifert


15. august 2013


Jeg er nok ikke den rette at spørge om en barber kosts holdbarhed, da jeg først begyndte at bruge kost for 2-3 år siden rigtigt, men benyttede en Pils grævlinge kost on and off siden 1998, og den holdt fint indtil 2010 hvor den røg ud (ved en fejl)

Ydermere er jeg den glade ejer af 66 barber koste i grævlingehår og en enkelt i kombineret grævling og svinehår.
Men for mig Lan du afgjort regne med noget ekstra kvalitet i de lidt dyrere koste.
Søger du en kost i solid kvalitet, men der stadig koste under 600,- så kan du godt erhverve dig en Shavemac i Finest grævlinge hår til den pris, eller tjekke en børste ud jeg lige netop har købt som min 67. Kost til samlingen. En 3-Band Silvertip grævlinge børste fra et tysk mærke, der hedder Davinci. Model nummer 293.

Ellers er Shavemac som sagt genialt også.
Ejer selv 14 Shavemac børster, eller bestilt direkte hos Bernd Blos, ejeren af Shavemac i Tyskland. De er alle totalt custom designede til lige mine krav til en børste.
Ellers kid på mærker som Simpson (her ejer jeg dog kun 12 børster fra Simpsons, du finder nørder der ejer flere 100 børster fra Simpson - det er et virkelig solidt mærke). Kig også på Thäter, hvis du er til meget bløde hår, eller Semogue hvis du er til lidt mere fast grævlingehår eller svinehår, eller kig på Vie Long børster fra Spanien.

Holder du dig til disse mærker, så får du kvalitet for pengene. 110%

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk