Forum - Ris, ros & feedback - Noget om whisky og barbering
Bruger 
John Kreiner

John Kreiner


29. december 2009

Noget om whisky og barbering
Umiddelbart har whisky og barbering ikke meget med hinanden at gøre, men man behøver ikke at være ret gammel i dette forum, før man finder ud af, at det har det vist alligevel...  ;o)

I øjeblikket ser jeg frem til en golftur, jeg skal på i Skotland til foråret, og jeg ser bl.a. frem til runderne på nogle - i øvrigt vanvittigt spændende - linksbaner fulgt op af et varmt brusebad og en lækker barbering.

Derefter - kan jeg love jer, da min rejsemakker er whisky-entusiast - skal vi smage på et par spændende whiskies, før vi skal ud og spise haggis.

Og efter yderliger et par (nye) whiskies og formentlig et par pints, så er jeg klar til køjen før næste dags golf, brusebad, barbering etc.

Jeg har en klar fornemmelse af, at flere af dette forums vådbarberingsentusiaster også lider af en udpræget nysgerrighed omkring den skotske nationaldrik.

Så tilbage til mit egentlig ærinde, var det en idé at udvide dette forum til også at kunne omfatte udveksling af erfaringer med whisky?

vh
john k-

Brose


30. december 2009


Hej John,

Lyder lækkert med din tur til Skotland!

Du har helt sikkert ret i at der er flere af vores brugere her på sitet der interesserer sig for bla. whisky :-)
Vores ønske med Proshave-forumet er at være landets førende på lige netop vådbarbering og alt hvad der dertil hører - altså stedet hvor man kan få den rette hjælp og vejledning og ikke mindst udveksle erfaringer.
Der er også en del af vores brugere der interesserer sig for f.eks fotografering, ure og andre feinschmecker-sager og vi kommer hurtigt til at sprede os over alt for mange emner hvis vi skal have det hele med som underpunkter :-)

Vi kunne evt. overveje alt lave en område til alt som ikke er barber-relateret - Jeg vil lige vende det med vores moderator hurtigst muligt :-)

En anden mulighed hvis du har lyst til at udveksle erfaringer omkring whisky er at besøge www.vildmedvin.dk (det er vores søstersite, så det kan jeg stå inde for).
De har et meget stort udvalg af whisky og ikke mindst en stor viden på området. Hertil kommer naturligvis et forum og jeg tør godt garantere dig at jeg kan sørge for at der bliver oprettet en punkt til lige netop whisky :-)

Hovedsiden:
www.vildmedvin.dk

Whisky:
www.vildmedvin.dk/Whisky.aspx

Forum:
www.vildmedvin.dk/forum/list.aspx?l...

Sig til hvis det er interessant, så tager jeg fat i dem :-)

Mvh,
Brose

Grenberg


30. december 2009


Hej Brose

Tak for linket, det ser bare rigtig godt ud. Mon der en dag skulle arrangeres en vin- barberings tur til Holstebro ?

Jeg er enig I at Proshave må være forbeholdt for vådbarbering da der jo findes massere af andre forums til andre formål (bare min mening)

Mvh

Grenberg

PS. Sammenblandningen af Whisky og barbering kan have fatale følger i den rækkefølge he he he

John Kreiner

John Kreiner


30. december 2009


Hej Brose

Jeg er slet ikke uenig i dine argumenter - for hvad bliver det næste, der skal laves specialsider for?

Jeg kiggede lige hurtigt på de links, du har lagt op, og der er mange spændende ting, når man lige kaster et blik på dem - og sikkert også, når man går lidt  mere i dybden.

Du kan i øvrigt godt pege lidt fingre ad dem på søstersitet, for der er en rubrik, der hedder "Irland Whisky". Jeg er nødt til at gøre opmærksom på, at i Irland staver man whisky med et "e" - whiskey.

Det er i øvrigt også den mest udbredte stavemåde i USA, muligvis - og det er kun et gæt - fordi der i årenes løb er kommet så mange irske indvandrere til USA.

Det var bare en idé, jeg fik, da jeg fornemmede, at emnerne ikke lå så langt fra hinanden hos flere af dette sites brugere.

Til Grenberg:
Jeg håber, at du bemærkede den rækkefølge, jeg meget bevidst nævnede tingene ;o)
Min gode whisky-ven og jeg tog for et par år siden en tur op langs River Spey, hvor vi spillede golf om formiddagen og besøgte Speyside-destillerier om eftermiddagen. Også er her er rækkefølgen af største betydning - for begge dele.

vh
john k-

John Kreiner

John Kreiner


30. december 2009

Glemte whisky'en

Hej igen Brose...

Jeg glemte lige at give din whisky et ord med på vejen.

Ardbeg er bestemt en af de bedre Islay-whiskies, efter min mening.

Islay er ofte nogle, der er så tjærede, at de virkelig kræver hår på brystet (ellers får man det), og jeg måtte igennem en del flasker Bunnahabhain, Bowmore og Lagavulin, før jeg rigtigt kunne klare Ardbeg.

Og Laphroaig er stadig lidt for tjæret til mig, men det er vist det gamle ord om smag og behag.

Men en Ardbeg med et lille skvæt vand er en gudedrik.

vh
john k-

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk