Forum - Barberkoste - No name - hårtype ?
Bruger 

Søren H. Møller


24. september 2009

No name - hårtype ?
Dette var den ene af de børster jeg fik af min onkel, men jeg synes den er lidt spøjs.

Jeg kan ikke bestemme, hvilken type hår der sidder i den, måske nogen her har et bud (Lars har givet et bud på hjortehår).

Ved nærmere eftersyn er jeg så småt ved at mistænke den for at have kunstige hår.

Der sidder ikke noget producent-mærke på børsten, men der står "Vulkaniseret   5", så den må jo nærmest være danskfremstillet.

Noget andet er den måde, toppen er skåret på - flad. Jeg har ikke set nogen børster med flad top, så måske nogen har skåret toppen af, for at bruge den til noget andet?

Mvh.
Søren

JEEP

JEEP


24. september 2009


For mig ligner det meget afklippede svinehår, muligvis farvede for at ligne grævling (ikke ualmindeligt) eller patinerede af brug og tidens tand.

Men, uden at have den i hånden er det svært at sige.

Børster med fladt afskåret top, vifteform kaldes det, var mere almindelige førhen, formen kaldes også for "engelsk". Den, nu dominerende, pæreform kaldes "tysk".

Jeg tivler stærkt på at man kan lave børste af hjortehår. Jeg har svært ved at se hvor hjorten har lange og stride hår nok.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


25. september 2009

Hej Jakob.
Jeg har en børste der er lavet af hjortehår. Den er fra det gamle DDR, med beholder. Jeg skal nok få taget nogle billeder af den på et tidspunkt.
Jeg vil tro at hårene kommer fra bugen (undersiden) af dyret, uden at vide det med sikkerhed!! :-)

Mvh Lars

PS: Jeg skal også have taget nogle billeder af de ting jeg har fået foræret af min morfar, derimmellem er der en meget flot og velholdt Gillette slim twist, knack knack eller hvad de nu kalder den. Den kunne også hedde en tysk G2000. Den tid,den ballade! :-))

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk