Forum - Aftershave - Nickel Contre-Feu (fire insurance) Aftershave
Bruger 

Søren H. Møller


2. august 2009

Nickel Contre-Feu (fire insurance) Aftershave

Opstillingen er sakset fra B&B.

Pris
I forhold til kvaliteten er den ok, men i den lidt dyrere ende. Den rækker dog langt.

Kvalitet
Virker som et produkt af god kvalitet, når man trykker den ud af tuben. Konsistensen er god, og cremen er nem at arbejde med.

Bekæmper irritation
Aftershaven er god til at lindre eller helt fjerne den brændende fornemmelse, der kan opstå i forbindelse med barbering. Første gang jeg prøvede den, troede jeg, jeg havde smidt pengene ud af vinduet, men efter at have brugt den i en uge, så må jeg sige, at det virkeligt er et godt produkt.
På mig virker det ikke med det samme (det havde jeg forventet), det tager lige en 5 minutters tid, men så forsvinder også enhver sviende fornemmelse og rødmen. Derudover efterlader den huden dejlig blød.
Jeg får den bedste virkning, når cremen masseres ind i huden, til den er tørret op/absorberet.

Kølende egenskaber
Det er ikke et produkt med kølende egenskaber, så den vil jeg lade stå.

Duft
En behagelig og diskret duft.

Effektivitet
Aftershaven er effektiv, den gør hvad den lover – fjerner irritation. Den rækker langt, da der ikke skal bruges ret meget. Den efterlader ikke huden fedtet, og den absorberes hurtigt i huden.

Fugtgivende egenskaber
De er gode. Huden efterlades blød og afslappet, og føles på ingen måde tør eller stram.

Alkohol svien
Selvom aftershaven indeholder alkohol, så har jeg ikke haft svien ved brug, selv ikke på områder, hvor jeg uforvarende har fået en meget tæt barbering.

Opsummering
En rigtig god aftershave creme som helt sikkert vil indgå i min standardbeholdning.
Jeg synes godt om den diskrete duft, og den egner sig bestemt til en sart hud, der nemt bliver rød. Efter brug er rødmen på halsen svag til ikke eksisterende, og huden efterlades beroliget og blød.
Vil jeg købe igen? Ja, helt sikkert.

Samlet bedømmelse: fire ud af fem skrabere.

Grenberg


2. august 2009


Har Du prøvet andet i Nickel serien ?

Søren H. Møller


2. august 2009


Nej, ikke endnu.

Men jeg kunne da godt blive fristet til at prøve både deres shave gel (selvom den vel ligger i kategorien goo-in-a-can) og Morning After Rescue Gel.

Grenberg


2. august 2009


Kender ikke serien men den ser spændende ud

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk