Forum - Barbercremer og -sæber - Nanny’s Silly Soap
Bruger 

Søren H. Møller


11. december 2010

Nanny’s Silly Soap
Citrus Zinger / Rose Geranium / The Herby One

Nanny’s Silly Soap er et lille firma, der fortrinsvis består af Sharon Baxter, men hun får også hjælp af sit barnebarn, Luke Baxter.
Sharon fremstiller mange typer sæber, og en rød tråd gennem hendes produktion er, at hun undgår syntetiske ingredienser, hvor det er muligt – hvilket er noget, jeg sætter pris på, uden dog på nogen måde at være ”hellig” på det punkt.
På hjemmesiden kan man se ingredienslisten på produkterne, noget de fleste andre producenter kunne lære af.

Barbersæberne er meget bløde eller nok nærmere forholdsvis faste cremer. De kan bedst sammenlignes med Cella i konsistens, måske en anelse mere bløde. Sharon kalder dem selv for bløde sæber, så jeg vil holde mig til den betegnelse i det efterfølgende.

Sæberne kom i en 100 grams plastbøtte med metal låg (fås også i 120 grams metalbøtte eller 200 grams plastbøtte).
Bøtten er ikke den største, men så er det godt, at sæben er så blød, som den er, for det er ikke noget problem at lade børsten.

Blødheden gør sæben meget nem at skumme op, og efterhånden som skummet dannes, ser man en tydelig forskel i forhold til de fabriksfremstillede sæber, for man får ikke en skum som marengs eller flødeskum, den virker mere ”flad” eller mindre luftig er måske en mere rigtig betegnelse, men man fornemmer tydeligt, at skummet virkelig er stabilt, men man skal lige vænne sig til, at den ikke skummer op på samme voluminøse måde, som de gængse mærker.
Skummet giver en rigtig god beskyttelse af huden, den er meget glat, og giver et rigtig godt glid hen over huden. Jeg synes, den er særdeles velegnet, hvis man bruger ragekniv.

Sæberne har også nogle rigtig gode fugtbevarende egenskaber, jeg føler ingen ”trækken” i huden efter barbering.
En simpel men effektiv test jeg altid udfører på en ny sæbe eller creme, er efter barberingen at skylle ansigtet, duppe det tørt, og så bare vente. Jo hurtigere man føler et træk i huden, jo mere udtørrende er sæben.
Om jeg så lige var heldig den dag, jeg udførte testen på en af disse sæber, ved jeg ikke, men efter en halv time, kunne jeg stadig ikke mærke noget – jeg var lige ved at glemme aftershaven.

De tre dufte jeg har prøvet, har alle været meget behagelige og på ingen måde dominerende eller overvældende.
Nedenstående er ikke tydeligt, men jeg har aldrig været god til at beskrive dufte eller farver, så det er efter bedste evne.

Citrus Zinger
Duften er frisk citrusagtig uden at virke stikkende eller syntetisk, og mere over i retning af citron eller lime end i retning af appelsin.

Rose Geranium
Duften er blomsteragtig, uden at jeg vil gøre mig klog på, om det er roser – men meget behagelig. Jeg vil tro, at også en del kvinder vil synes om denne duft.

The Herby One
Duften går lidt i retning af krydderurter og ædeltræ.


Jeg giver topkarakter på alle punkter, og vil uden at ryste på hånden sammenligne egenskaberne med Mitchell’s Wool Fat, med en lille føring til Mitchell’s for glathed, mens Nanny’s til gengæld vinder stort på duften(e).

Jeg har ingen forbehold overfor en anbefaling af disse sæber, som jeg finder fremragende.
Prismæssigt ligger de i samme område som Mitchell’s refill.

Sharon har oplyst mig, at hun i de seneste barbersæber hun har fremstillet, har tilsat gedemælk, og at tilbagemeldingerne lyder, at disse sæber er endnu bedre.

Og med den sidste melding, så er jeg glad for, at Shakespeare døde for ca. 400 år siden, for ellers havde "Svaghed, dit navn er kvinde"  fra Hamlet været formuleret anderledes  ;o)

Grenberg


12. december 2010


Hej Søren

Meget spændende anmeldelse de sæber skal klart prøves.

Lyder som om de lige er noget for mig.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


12. december 2010


Ja, jeg var i hvert fald meget positiv overrasket.

Og er der noget du er i tvivl om, så smid en mail til Sharon og spørg inden du bestiller, hun er yderst venlig og hjælpsom.


Mvh.
Søren

Grenberg


17. december 2010


Hej Søren

I dag kom så mit første forsøg med Nanny's sæber, en lime menthol, glæder mig til at afprøve den

Mvh

Grenberg

Nikolaj Hawaleschka Stenberg


28. juni 2011


Nannys er *så* meget på min næste indkøbsliste.

Grenberg


28. juni 2011


Hej Nikolaj

Nanny's er virklig gode sæber. De er nemme at skumme op da de er meget bløde i det og de giver et utrolig godt glid og så får man meget for pengene.

Du kan roligt invistere

Mvh

Grenberg

Nikolaj Hawaleschka Stenberg


28. juni 2011


Jeg har før haft bøvl med nogle "barbersæber" jeg købte via Etsy.com, som bare ikke ville samarbejde. Men med alle den positive omtale der er af Nannys Silly Soap Company rundt om på nettet, bliver man jo nødt til at prøve dem.

Arabian Nights og Yushu bliver det nok til.

I øvrigt trist at ProShave ikke forhandler dem. Der er en anden dansk forhandler, men med deres leveringsomkostninger er det billigere at købe fra producenten.

Andreas


29. juni 2011


Samtidig en opfordring til at at tage Osage rub ind i sortimentet! :)

Jesper L. Hansen


7. marts 2012


Nu har jeg prøvet Nanny's Silly Soap Eucalyptus og Tea Tree for 2. gang og jeg kan simpelthen ikke få glid i denne sæbe.

Sæben efterlader min hud meget tør, faktisk så tør at min skraber ikke vil glide ordenligt på huden. Jeg bruger ikke nogle preshave produkter, kun en ansigtsvask i badet inden barbering.

Jeg har derimod ikke nogen problemer med min TOBS barbercreme, kan være min hud har det bedst med cremer.

Søren H. Møller


7. marts 2012


Jeg vil være lidt fræk og sige, at det er teknikken der halter  ;o)

En sæbe er anderledes at skumme op end en creme, og hvis huden er så tør, at skraberen ikke vil glide, så har du for lidt vand i skummet.

Du skal lige være opmærksom på, at du med Nanny's ikke får en fyldig flødeskumsagtig skum, den skal være lidt mere tynd i det, men så giver den også en rigtig god beskyttelse af huden og et rigtig godt glid - det er i hvert fald min erfaring.


Mvh.
Søren

Jesper L. Hansen


21. marts 2012

Knækket koden
Så tror jeg endelig jeg fik knækket koden på sæben efter 1 uges brug, jeg har brugt forskellige metoder men idag blev jeg fyrsteligt belønnet med skum i TOBS klassen.

Idag prøvede jeg at benytte Marco metoden: Altså hvor man sætter børsten i blød i vand inden barbering, efterfølgende lader man kun det vand løbe ud af børsten som løber fra ved at holde den på hovedet ned i vasken og så er det ellers bare at "go to town" på sæben. Masser af lækker lækker lækker lækker lækker skum med masser af fugt og beskyttelse. Mums!

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk