Forum - Generelt - Næsten 14 dage med DE...
Bruger 

Søren H. Møller


11. juli 2009

Næsten 14 dage med DE...

...og jeg har bestemt ikke fortrudt.

Overraskende (for mig selv) så har jeg ikke haft problemer med teknikken, så jeg har skåret mig. En enkelt rift eller to er det blevet til, men det skete nu også med multi-blads skraberen.
Mit største teknik problem har været at få skummet sæben ordentligt op, men det har jeg endelig fået styr på.

Et par rookie fejl er det også blevet til, efter en uge blev skraberen (Futur) sat op fra 1 til 2 og samtidig kørte jeg på tværs af hårene = rød hals. Skulle have ventet et par dage.

Det lader til, at den er gal med korttidshukommelsen, for i forgårs fik den en tand mere og i et anfald af overentusiasme bestemte jeg mig for, at jeg jo ikke havde problemer fra kæben og op, så det skulle lige prøves med en tur mod hårene. Jeg har helt sikkert ingen gamle døde hudceller, men måske en masse nye.
Det blev en meget tæt barbering (= meget tør og varm hud), og huden har slugt lige så meget fugtighedscreme som jeg næsten har kunnet pøse på - ja sådan noget kaldes vist erfaring ;o)

Jeg kan mærke, at indstilling 3 kræver lidt mere koncentration under barberingen end 1 og 2, hvor jeg faktisk har kunnet svinge skraberen næsten som en multi-blads.

Nå, men det har nu ikke taget modet fra mig, om en uges tid får den et nøk mere - hvis man ikke prøver, ved man ikke hvad der sker.
Jeg har også fundet, at Mantic59's blade buffing teknik passer godt til mig, hans J-hook skal jeg dog nok holde mig fra, jeg tør simpelthen ikke dreje skraberen under barberingen (tror heller ikke jeg har de motoriske evner til det).

Uanset hvad, vender jeg ikke tilbage til multi-bladene, det her er simpelthen for godt - nu starter hver dag med et smil :o)

Mvh. Søren

Brian Larsen


12. juli 2009


Rart at høre at du ikke er den eneste der har "for travlt"
Og jo. Mantic59 er guld værd.


God weekend til alle.


Med venlig hilsen
Brian Larsen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk