Forum - Nyheder fra Proshave - Mühle Shaving på Proshave.dk
Bruger 

Brose


19. november 2013

Mühle Shaving på Proshave.dk

Hej alle

Så er det tid til endnu en lille produkt-nyhed på Proshave.

Vi har netop oprettet en stor del af sortimentet af skrabere, barberkoste, samlede barbersæt og tilbehør fra Mühle Shaving og der vil komme flere produkter til i den kommende tid :-)

Se de lækre produkter hér:
http://www.proshave.dk/muhle-skrabe...

Mvh
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


20. november 2013


Hej Brose

Mühle laver nogle lækre produkter;o). Jeg syntes f.eks. langt bedre om Mühles DE skrabere end de Merkur skrabere jeg har prøvet. Det er selvfølgelig en smag sag, men vil ikke undre mig hvis det kan være med til at øge jeres omsætning:o). Jeg kan i hver fald ikke finde noget dårligt at sige om deres produkter.
God aften:o).

Mvh Cato

Brose


22. november 2013


Hej Cato

Tak for tilbagemeldingen.

Ja, Mühles produkter er super lækre - Er også ret sikker på at det bliver et hit :-)
- Vi har yderligere et par nye brands og produktnyheder på trapperne. Mere herom senere.

Rigtig go' weekend!

Mvh
Brose

Rsbb


27. november 2013


Jeg vil gerne bidrage med min oplevelse af min Mühle barberkost. Jeg har en Mühle Silvertip fibre 23 mm. og den er virkelig virkelig god.
Jeg har altid være lidt skeptisk overfor syntetiske barberkoste, og synes de var langt ringere end grævling. Jeg købte, efter jeg havde læst gode anmeldelser en HJM(som er en del af Mühle) 21 Black Fibre designet af Jo Zarth. Fremragende! Derefter købte jeg Mühle Silvertip fibre, og den er endnu mere fremragende, og slår min Omega Silver Tip Badger(min hidtil bedste kost).
Min Omega Silver Tip føles en lille bitte smule bedre end Mühle fibre, men det er så lidt, at det knap bemærkes. Mûhule generer mere brugbart creme, der skal altså en mindre mængede til, laver lynhurtigt  brugbar creme, og den tørrer langt hurtigere efter brug.
Så samlet set er Mühle kosten en vinder.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk