Forum - Skrabere og barberblade - MS-Perfect Straight Razor
Bruger 

Henrik Palshøj


30. juli 2011

MS-Perfect Straight Razor
Hej alle,

Min søde kæreste var en tur på loppemarked, og der fandt hun en straight razor hun købte, mærket er MS-Perfect, det jeg har kunne finde frem til er at det er et tysk firma der laver kirugi og frisør instrumenter. Er der nogen der kender mærket? Han påstod at den var Ready to shave, men hvad ved jeg!

Kan forestille mig at den skal strapes ! Men nu må vi se, hun gav 80 kr, så det er jo ikke alverden.

Hilsen Henrik

Søren H. Møller


30. juli 2011


Det ser ud til at være et rigtig flot eksemplar, og uanset mærket, så er Solingen og Sheffield normalt lig med god kvalitet.

I modsætning til DE-skrabere, hvor der trods alt ikke er så mange mærker, så er rageknive en jungle. Der har næsten ligget et værksted på hvert gadehjørne i de to områder.

Shave-ready skal altid tages med et gran salt, men man kan sagtens være heldig, jeg har da været så heldig at få nogle stykker, der bare lige skulle stroppes, og så var de klar.

Start med en grundig inspektion af æggen, hvis du har et forstørrelsesglas så meget desto bedre, men ellers kig efter små hakker (som ikke må være der).
Det behøver ikke betyde noget, men et lige smig langs bladets længde er også et plus, og om ikke andet så et tegn på, at den tidligere ejer vidste, hvad han gjorde, når han sleb den.

Og ellers er der altid en shave-test, du vil ret hurtigt kunne mærke om den rykker/trækker eller om den skærer  ;o)


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk