Forum - Nyheder fra Proshave - Molecule 03 og Escentric 03 er nu oprettet
Bruger 

Brose


3. oktober 2011

Molecule 03 og Escentric 03 er nu oprettet
Vi har netop tilføjet de to nye Escentric Molecules dufte i serien, nemlig Molecule 03 og Escentric 03.

Hvis du endnu ikke har prøvet en duft i denne serie, så kan de klart anbefales - Personligt sværger jeg til Escentric 01.

De 3 forskellige Molecule og Escentric dufte kan alle anvendes af både mænd og kvinder idet de, når de kommer i kontakt med huden, tilpasser sig og udvikles alt efter hvem der bærer den.

Vi har desuden også oprettet den helt særlige duft - The Beautiful Mind som ligeledes er fremstillet af supernæsen Geza Schoen.

Se Escentric Molecules og The Beautiful Mind hér:
www.proshave.dk/escentric-molecules...

Mvh,
Brose

Brose


23. oktober 2011


Synes at det er på plads med en lille opdatering til ovenstående :-)

Jeg har nu selv brugt Escentric 03 de sidste to uger og den er efter min mening helt fantastisk - frisk, dyb og krydret på den helt rigtige måde - anyway, Escentric 03 har nu en delt førsteplads sammen med min anden personlige favorit Escentric 01.

Vi har fået et par forespørgsler og jeg ville ønske at vi havde nogle små prøveflasker med disse dufte som vi kunne sende ud, men producenten laver dem ganske enkelt ikke :-(

Hvis du ikke allerede har prøvet en af disse dufte og stadig er usikker på om det er noget for dig eller måske synes at det er lige i overkanten at tage springet, så sørg for at prøve dem næste gang du kommer forbi en butik hvor de forhandles :-)

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk