Forum - Spørgsmål og svar - Modersmærker
Bruger 

Bjarke Nielsen


8. april 2012

Modersmærker
Hej.

Jeg benytter mig pt. af en barbermaskine til hovedet/hovedbunden.
Jeg vil dog gerne skifte til alm. barberblade osv., men eftersom jeg har en del modersmærker i hovedbunden, er jeg bange for, hvordan det kommer til at ende!

Hvad gør jeg?

Andreas Skjæmt Andersen


9. april 2012


Jeg har et på min hals og det har aldrig givet mig problemer med DE skraberne.

Jeg tror jeg er kommet til at rive lidt i det 2- 3 gange det seneste år og ja, det bløder meget men stopper efter en halv times tid - især hvis man plasker lidt alkoholbaseret AS på.

Brose


9. april 2012


Hej Bjarke

De fleste har en eller anden form for ujævnhed i hovedbunden og som udgangspunkt vil jeg svare at det ikke er noget stort problem med modersmærker. Når det er sagt, så må det nok i sidste ende komme an på en prøve - vigtigst af alt, så tag den med ro og så vil du også finde ud af nøjagtigt hvor og hvordan du skal bevæge skraberen på netop din hovedbund.

Prøv også at kaste et blik på Samurai 3 skraberen med de udskifteligt blade - den er også super populær til bla. hovedbarbering.

Når først du har vænnet dig til en god vådbarbering, tror jeg ikke du vil savne tiden med barbermaskinen igen :-)

Mvh,
Brose / Proshave

Martin


9. april 2012


Hej Bjarke

Jeg har selv et modersmærke op hagen, som ca. buler en halv centimeter ud. Det har givet mig problemer et par gange hvor jeg har skåret i det, jeg har dog ikke oplevet det bløder så meget som Andreas skriver.
En smule dsb eller måske en alum blok og så er det overstået

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


9. april 2012


Jeg bruger selv KUN Gillette Fusion skraber til mit hovede - jeg er headshaver og barbere kraniet 2-3 gange ugentligt. Med modersmærker der, så vil en DE efter min mening gøre for meget skade, her er en kassette skraber bare mere skånsom - din mening kan være en anden :)

Fordelen for mig ved at anvende Gillette Fusion er også, at jeg kan barbere mig i duschen - uden spejl og få en perfekt barbering af hoveddet. Har ikke blødt deroppe i over 1 år nu, så er ved at være ret ferm til det. Tager 5-6 minutter med et pas.
Kan anbefale dig Sanex barber gel eller skum til dette. Fantastisk lækkert middel, jeg købte 25 dåser sidst Netto havde dem i efteråret til 10,- dåsen. Fyldte en Netto kurv op med dem.
Har nok til de næste 5 år nu. Til mig er der intet der slår Sanex shaving Gel/Skum til min hovedbund i duschen.

Og jeg bruger Aqua Di Parma, Acca Kappa, Santa Maria Novella, Truefiit & Hill, TOBS, Castle Forbes, Fitjar, Proraso, Speick, Penhaligon og Xpec barbere cremer til ansigtet, så ved hvad jeg taler om ;)

Vh Claus

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk