Forum - Barbercremer og -sæber - Mitchells Wool Fat
Bruger 

Andreas


12. oktober 2011

Mitchells Wool Fat
Jeg har en regel der siger jeg ikke må have gang i mere end 2 sæber / cremer ad gangen og da min Men-U barbercreme er ved at være en smule let i det vil jeg lige høre om det er lettest at skumme MWF op i hovedet eller i en skål?

Jeg plejer at skumme direkte op i hovedet - alt andet (primært Arko og Men-U) har givet nogle jammerlige resultater.

Carsten


12. oktober 2011


Hej Andreas, nu har jeg aldrig prøvet Mitchells, men har hørt meget positivt om den. Men generelt vil jeg sige at man næsten altid får det bedste resultat ved at tilberede sæben/skummet i en skål. Husk at tilsætte vand i meget små mængder under tilberedningen (her snakker vi om dråber).

Held og lykke med resultatet.

Søren H. Møller


12. oktober 2011


Mitchell's har fået et ry, der siger, den kan være svær at skumme op.
Jeg synes nu ikke den er anderledes end andre sæber, men det betyder selvfølgelig ikke, at man ikke kan have et problem.
Det skulle efter sigende især være, hvis vandet er meget hårdt.

Når det så er sagt, så vil jeg anbefale en skål, det er som Carsten nævner betydeligt nemmere, at styre sæbe/vand forholdet, især når sæben/cremen er ny, og man lige skal have sig pejlet ind på, hvordan den opfører sig.

Men hvis du er vant til Arko (stick'en), så kan jeg ikke umiddelbart se, at du skulle få problemer med Mitchell's, hvis du følger samme fremgangsmåde, som du er vant til.


Mvh.
Søren

Andreas


12. oktober 2011


Tak for inputs.

Når Men-U`en slipper op vil jeg forsøge mig med opskumning direkte på hovedet.

Under alle omstændigheder skal jeg nok lige smide en besked i denne tråd om hvorvidt det lykkes eller ej :)

Andreas


12. oktober 2011

Sv:
Hvis der nu tilfældigvis sidder en ude i det store cyberspace der har prøvet at bruge den i trækasserne må i meget gerne sige om det er en fin nok løsning eller om plastic containere er vejen frem.

Har hørt de træbokse kan smitte af på sæben, hvilket jeg selvfølgelig ikke er interesseret i.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk