Forum - Ris, ros & feedback - Min wetshaver rejse
Bruger 

Grenberg


5. februar 2017

Min wetshaver rejse
Kære brugere

Jeg synes jeg ville dele min historie og min rejse ind i barber verdenen med jer og mit "forhold" med Proshave.

Det hele startede for 8-9 år siden da jeg blev træt af røde knopper på halsen og irriteret hud efter hver barbering, jeg købte mig fattig i special produkter fra Matas og opgav at bruge aftershave med alkohol i. Jeg surfede rundt på nettet en dag og endte med at købe en billig kost på Ebay og en Palmolive barbercreme i Bilka, dette var startskuddet. Efter en del mere surfen og aggression over priserne på fleklingeskrabere endte jeg på Proshave.dk og så barberblade til -3-4 kroner, men da jeg er en meget analytisk person som ikke lige hopper på det første og det bedste og med frygt for grimme snitsår så blev det ved søgningen. Til gengæld kom den grønne Proraso menthol creme i hus. jeg så videoer med Matic59 og blev mere tryg ved det.

Min aller første fars dag og en datter på 1 måned kom der en uventet gave, en større æske og inden i lå der en overraskelse, Merkur Progress safetyrazor i æske med et Merkur blad. De første uger blev med lidt snitsår ( i dag ved jeg at den var skruet for højt op i niveau) men stadigvæk en bedre barbering end jeg før havde prøvet. En lille ny kom til i form af Merkur 34C og Derby bladende blev prøvet og en fin Edwin Jagger best badger kost kom til også. Samlingen af sæber og cremer steg og snitsårene blev mindre. Efter ca. 6 måneder var det slut med røde knopper og jeg kunne igen bruge aftershaves med alkohol i. Min lille samling i dag er vel på ca 10-12 skrabere og en helvedes masse cremer og sæber og en 10 koste

I alle de år jeg har været fan af våd barbering har Proshave været med på rejsen, det er der det hele startede og jeg vender ofte tilbage. Sjovt nok er Merkur Progress min ynglings skraber og Proraso er nok den serie jeg har genbestilt flest gange og ser frem til de nye produkter der fra. Udover lækre produkter har jeg fået noget der er langt bedre nemlig nogle gode bekendte og venner fra dette forum, gode ideer, inspiration og hjælp med grej.

Til sidst vil jeg dele en historie der fortæller om hvad Proshave også er...nemlig fantastisk service. Min elskede Merkur Progress gav mig nogle virkelig grimme snitsår og dette skyldes at skraberen røg på gulvet og fik et grimt han i toppladen. Skraberen røg i skuffen en 3-4 år uden at jeg fik gjort noget ved det. Endlig fik jeg taget mig sammen og fotograferede pladen og skraber og skrev til Proshave om de kunne skaffe mig en ny. Dagen efter modtog jeg en mail om at en pakke var på vej og endnu en dag senere kom der en ny topplade uden beregning, dette er alså bare super service og hver gang jeg bruger den skraber slutter jeg af med at sende Brose (Proshave.dk) en tanke. I dag er jeg næsten nyforelsket i Progress og den passer mig perfekt og giver de bedste resultater.

Min ene lille bøn går dog på at få mere af Razorock produkterne og deres mærker og grej hjem, er helt tosset med den serie og må altså eje noget mere af dem og måske Myrsol for det er altså gode sager.

Håber dette kan inspirere lidt og også en form for tak til Brose og resten af holdet, vådbarbering er en gentlemans hygge og det er for mig ren wellness for krop og sjæl.

Skrab godt derude



Brose


5. februar 2017


Hej Grenberg

Sjovt at læse om dine oplevelser med rigtig traditionel vådbarbering og de erfaringer du har gjort dig.
Også et stort tak for de venlige ord - det sætter jeg virkelig pris på og det glæder mig at du er tilfreds!

Tør godt at love dig at der i den kommende tid er en hel del nye produkter på vej til shoppen :-)
Der er bla. flere nye brands på vej, men mere om det senere.

i dag har vi tilføjet den helt nye serie fra MÜHLE; Hexagon, som er udviklet i samarbejde med den tyske designer Mark Braun:
https://www.proshave.dk/muhle-hexag...

MÜHLE har været bagefter i produktionen siden juleordrene begyndte at vælte ind, men det ser ud til at lysne en smule nu, og forhåbentligt har vi også inden længe de lækre Rocca-produkter på hylderne.

Ha' en go' søndag!

Bedste hilsner
Brose (og resten af Proshave-team'et)

GAMBIT


27. februar 2017


God fortælling Grenberg.

Jeg vil også gerne give en bøn til at vi for noget mere af Razorock i hus, især deres børster og skrabere.  Jeg synes også det er lidt ærgeligt at der ikke er matchende aftershave og sæbe på Razorock herinde på Proshave.

Jeg har opdaget at udvalget faktisk er bedre på Razorock hos  Made4Men, og de nye udgivelser af Razorock er også at finde derinde - Jeg vil dog foretrække at handle produkterne her hos Proshop.

Made4Men har også et godt udvalg af DE skrabere indenfor Parker og FATTIP - DOG igen er udvalget bedre hos Proshave.




Brose


27. februar 2017


Hej Gambit

Der kommer mere RazorRock til (og der er også flere andre brands på vej) :-)

Mht. udvalget af RazoRock, så har vi 63 produkter i sortimentet (mod 48), så jeg synes nu at vi er ganske godt med ;-) - Vi var iøvrigt de første i landet der introducerede RazoRock.

https://www.proshave.dk/razorock.as...

"Jeg synes også det er lidt ærgeligt at der ikke er matchende aftershave og sæbe på Razorock herinde på Proshave. "

Øhhhhh??? - Der er ikke mindre end 15 barbersæber med matchende afteshaves!?:

RazoRock Zi' Peppino :
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock P.160
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Don Donato
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock For Chicago
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock For New York
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Essential Oil of Lime
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock XXX
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock XX
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock One-X
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock The Stallion
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock The Freedberg
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Tuscan Oud
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Al Sapone
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Medico della Peste
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

RazoRock Santa Maria del Fiore
https://www.proshave.dk/Pages/Searc...

Når det er sagt, så går vi vores egne veje og vi ønsker ikke at sammenholde vores sortiment med hvad andre forhandlere gør.

Er der forslag til produkter eller mærker vi bare "bør" introducere, så send endelig en mail til os på info@proshave.dk
- Vi holder dog kortene lidt ind til kroppen, så vi præsenterer som udgangspunkt ikke nye brands eller produkter her på forum'et, før de står på hylderne på vores lager.

Ha' en go' dag!

Mvh
Brose / Proshave

GAMBIT


27. februar 2017


Hej Brose,
Tak for en fin besvarelse - det er nyttige links der samler sættet. De links og dit indlæg vil jeg gøre brug af fremover.

Vær ikke i tvivl om at jeg synes i gør det rigtigt godt - Hvilket også vises på min månedlige bestillinger.

Jeg ser frem til at modtage min nye ordre - har set meget frem til at få Fine Italian citrus aftershaven.

Grenberg


28. februar 2017


Hej Brose

Lyder spændende med mere Razorock, i har bare at få "Plagen" hjem den må jeg eje ha ha ha

Vil lige sige at Proshave lytter til vores ønsker og lytter til barberentutastier og vores ideer og selvfølgelig kan de ikke have alt hjemme men synes der er et rigtig godt udvalg og mange lækre serier.

Keep up the good work Brose og hele teamet

GAMBIT


10. marts 2017

GODT GÅET!
@Brose,

Har lige set i har samlet div. Razorock sæber og splash i sæt så det er gjort dejligt nemt, overskueligt og tillokkende at købe samlet. Det synes jeg er rigtigt godt lavet - Tak for det :0)

Er det mon noget i tænker at gøre på andre matchende produkter også?

Også fedt med de nye krops sæber og AS Wax som i nu tilbyder.

Stort applaus herfra.

Sidst opdateret den 10. marts 2017 kl. 09:53

Brose


13. marts 2017


Hej Gambit

Fedt at du har bemærket det :-)

Ja, vi har oprettet en hel del forskellige sæt både i RazoRock og TFS men også sæt til skægpleje fra f.eks Mr. Bear.

Og ja, - Der er mange flere sæt på vej :-)

Ud over de samlede sæt har vi faktisk også oprettet en del undervaregrupper for den enkelt duft, så her er det også blevet nemmere at finde frem til både barbersæbe og matchende duft (se det indsatte billede).

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk