Forum - Skæg & Skægpleje - Min vej mod fuldskæg
Bruger 

René Hylager Carlsen


9. august 2017

Min vej mod fuldskæg
Hej til alle i forum

først og fremmest er det længe siden jeg har været forbi, jeg har kigget forbi i ny og næ de sidste år, men er aldrig rigtigt blevet fast bruger. Det vil jeg lige prøve og gøre lidt ved, så denne tråd bliver min "dagbog"

for snart mange år siden købte jeg en safety razor, fordi jeg synes gilette skrabernes blade var alt for dyre. Jeg har været glad for mit køb, men har aldrig fået taget det niveauet videre. Jeg har købt noget proraso barberskum, men det er også det. Alle de lækre ting til at pleje hud med osv har jeg aldrig fået kastet mig over. Jeg havde overvejet en barberkost men det blev heller ikke til noget

Da jeg er uddannet laborant, og i dag arbejder i medicinalindustrien som industrioperatør har jeg mere eller mindre siden jeg blev udlært været vant til at man enten var barberet eller skulle bruge skægbind. Generelt har jeg oplevet skægbindet som generende, men det hænger ganske givet sammen med jeg altid kun har haft stubbe skæg og aldrig gjort noget ud af plejen.

nu er jeg i den heldige situation, at jeg faktisk nok vil kunne gro et ganske fint skæg. Det gror ganske kraftigt, og jeg har ingen områder uden vækst.

Så da jeg holder forældreorlov resten af året, så har jeg besluttet at jeg skal altså prøve og gro et fuld skæg. Konen plejer og være godt utilfreds når jeg holder ferie, fordi jeg så altid lader skægget stå. Men det tænker jeg er fordi jeg i de 3-4 ugers perioder på ingen måde plejer skægget.

Håber i vil følge min "dagbog" og komme med gode råd og opmuntring når skægget klør og jeg får lyst til at skrabe det af. Jeg er så småt ved at se på pleje, og regner med at få lagt en ordre her  løbet af ugen.

René Hylager Carlsen


9. august 2017


Udgangspunktet efter nogle dage siden sidste tur med DE skraberen

Bærer normalt briller, og så er jeg ganske rund i hovedet. Men håber at tabe en små 20 kg over de næste år, har lagt kosten kraftigt om sammen med konen

Sidst opdateret den 9. august 2017 kl. 09:53

Brose


9. august 2017


Hej René

Velkommen til!

- Fedt at du har oprettet en profil og vil skrive lidt om dine erfaringer på vejen  mod fuldskægget :-)

Vi synes det lyder som en god idé og vil gerne bakke op om "projektet", så hvis du sender os en mail med din adresse, så sender vi en lille pakke afsted til dig med en skægolie, en skægbalm og et par andre småting, så du kommer godt fra start.

- og bare rolig - det holder op med at klø igen ;-)

Ha' en go' dag!

Mvh
Brose / Proshave

René Hylager Carlsen


9. august 2017


Hej Brose

jeg har faktisk været bruger i en 3-4 år, og for mig var det ideen om de billige barberblade der trak mig til siden og shoppen. Desværre har jeg aldrig fået gjort så meget ud af alle de fede muligheder der er i barbering, det har bare været en pligt for at undgå skægbind på job ;-)

Super fedt med en lille gave, har faktisk siddet her til morgen og kigget din shop igennem igen, for at finde de produkter der skulle købes. At det skulle være nemmere og have skæg, end glatte kinder er vist en lille misforståelse ;-)

mon ikke jeg på vejen mod skægget får nogle gode vaner, og hvis jeg igen vælger og tage det af efter nytår når jeg starter op på arbejde igen, så kan det være jeg får lyst til at udforske flere af produkterne til barberingens kunst

René Hylager Carlsen


10. august 2017


Har i dag brugt Percy Nobleman beard wash og herefter conditioner Oil

Grundet stubbenes længde, er de stadig meget prikkende, men jeg synes der er markant forskel før og efter

Noblemans duft er ret markant, men når det lige har været på en periode virker det ikke generende.

Den næste uge plejes der og længden øges jo stille og roligt, men forvent ikke der sker noget dag for dag ;-)

René Hylager Carlsen


11. august 2017


Lige et lille godmorgen fotos efter vask og oliering og nu med brillerne på plads

Jeg har de seneste mange år altid været klippet 3mm med massive og uden skæg, så skal til at vænne mig til nyt look

Jeg er begyndt og gøre tanker om hvordan skægget skal blive

GAMBIT


14. august 2017


God stil Proshave

René Hylager Carlsen


14. august 2017


Det var virkelig god stil, og en super sprød pakke jeg modtog

Nu reklamerer jeg lidt her, og så smider jeg lidt på min Instagram, så mon ikke det giver lidt reklame 👍

Grenberg


14. august 2017


Hej Rene

Spædnende at følge dine projekter, har selv forsøgt med skæg men stopped ehurtigt efter en 5-6 dage da det kløede af H til, måske Brose kan give et forslag til at undgå det, men på den anden side nyder en lækker barbering med kost og kniv eller DE, må man iøvrigt spørge indtil din kost omlægning, er selv gang efter jeg fik Diabetes 2 sidste år.

Mvh

Grenberg

René Hylager Carlsen


15. august 2017


Hej Grenberg

jeg har fået en ganske fin kasse fra Brose/proshave. Med vask af skæg hver morgen, og pleje med olie eller balm synes jeg kløen er til at holde ud. Det klør, men slet ikke så slemt som det "plejer" når jeg har holdt ferie og undladt barberingerne.

de sidste mange år har jeg været overvægtig, og generelt har det været en blanding af måltiderne, snacks imellem måltiderne, og lidt for mange drikkevarer med sukker i. Jeg har forsøgt med at starte op på fitness over flere gange, men efter en periode næsten altid faldet fra igen.

Konen har under begge graviditeter lidt af kvalme og opkast, og derfor har hun faktisk tabt sig når hun har været gravid.

efter denne graviditet, er hun her efter sommeren startet op med noget kostvejleder/træningsforløb. Hun træner ganske meget, mens jeg mere tager sofaen, gåturene med barnevognen og ordner haven.

Har dog valgt og støtte hende op i projektet, og kan jeg så selv over en periode tabe mig en del kilo vil det være super lækkert.

Slik og søde sager er skåret væk, vi nyder chokolade over 70 procent cacao, og de store mængder sukkerholdige sodavand og saftevand er afløst af vand og kildevand med smag når jeg skal have noget og drikke i bilen eller på mine fisketure.

Aftensmaden består af store mængder grøntsager og kød. Kartofler, pasta, hvidt brød og den slags er skåret væk

Middagsmad er typisk bare rugbrød med ost, æg eller pålæg. Alternativt salat fra dagen før

Morgenmaden er også typisk rugbrød, men ellers havregryn eller havregrød. Æg og den slags skulle også være ganske godt.

jeg selv har nok været meget heldig ikke og få diabetes 2, for har godt nok levet livet som om jeg troede at i morgen fik jeg det konstateret og skulle ændre alt. Nu har konen og jeg i fællesskab og for at give vores børn nogle gode vaner, valgt og ændre det sammen.

det jeg særligt har bidt mærke i, som konen har lært er følgende
- spis som dine bedsteforældre
- spis de rene råvarer, og undgå de her blandingsprodukter med et hav af e numre
- har du lyst til sodavand, så tag den "ægte" varer og drop light og den slags.
- bevæg dig i hverdagen, vi er blevet dovne med robotplæneklipper, robotstøvsuger og den slags. En tur med plæneklipperen giver også en gang luft. En god rask gå tur, kombineret med lidt små øvelse er også gode

held og lykke med projektet, jeg synes faktisk jeg har fået mere energi og overskud efter "motoren" får noget bedre brændstof. Sukkeren har dog været svær og undvære, og det gav hovedpine og opkast. Men nu er jeg ovre på den anden side, og har faktisk ikke rigtigt lyst til sodavand og søde sager.

René Hylager Carlsen


15. august 2017


Og når man så har været over plænen og fået halvanden times frisk luft kan man sætte sig og nyde en kold flaske vand og nyde udsigten

Skægget kommer rigtig godt, og det varer nok ikke så længe før jeg skal tænke på kanter

Synes at kinderne kommer fint, men knap så fyldige som resten af ansigtet. Derudover har mit skæg to farver, mørkt og helt lyse hår, det gør at det ser kraftigere ud nogle steder

René Hylager Carlsen


15. august 2017

Sv:
Nå kunne ikke få to billeder i indlægget

Sidst opdateret den 15. august 2017 kl. 10:22

René Hylager Carlsen


18. august 2017


Godmorgen herfra det nordjyske

Skægget bliver længere og længere, og synes fylden og alle områder så småt begynder og komme med

Har ikke lavet kanter, men min mühle r89 har lige taget områder fra skægget til nakkehårene, og så har jeg taget de øverste hår på kinderne. Skægget må gerne gå op på kinderne, men har skægvækst lige tæt nok på øjnene til min smag

Bruger dagligt beard wash fra Percy Nobleman og afveksler mellem olie, premium olie og balm. Jeg er ikke helt klar omkring hvad jeg foretrækker, men hælder nok mest til olie. Børsten begynder også at give mere mening, og skægget klør kun minimalt 👍

René Hylager Carlsen


25. august 2017


Ja det er fredag, og en uge siden sidste opdatering
Så lige et nyt billede

Det bliver vasket og får lige kærlighed hver dag, og jeg bruger næsten udelukkende olie og kun balm en gang om ugen

Alle råder til bare og lade det gro, men i dag har jeg igen lige taget lidt på halsen, over mod nakken og op mod øjnene

Der er mange måder og gro skæg på, og nogle er til det store og voldsomme, lige pt er jeg altså mest til det mere kantede og afgrænsede

Kløen er også næsten væk, det klør da i ny og næ om eftermiddagen/aftenen, men er bestemt bedre end når der bare er stubbe som ikke får vask og olie

Sidst opdateret den 25. august 2017 kl. 12:40

Brose


28. august 2017


Det ser godt ud! - Fedt at se at projektet skrider planmæssigt fremad :-)

Der er altid mange forskellige meninger og også stor forskel på hvilket look den enkelte går efter og så naturligvis på hvor kraftigt skægget vokser.

Personligt synes jeg det er en god idé at trimme løbende, særligt på halsen.
En god tommelfingerregel er at forestille sig en linie fra hvert øre, lige bag kæben, og ned på halsen, to fingerbredder over adamsæblet.

Ha' en go' dag!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk