Forum - Ris, ros & feedback - Min huskeliste virker ikke
Bruger 
Morten K

Morten K


22. februar 2010

Min huskeliste virker ikke
Hejsa

Har I problemer med huskelisten? For når jeg er logget ind og klikke på huskelisten får jeg en server error på hjemmesiden. Er det noget I er klar over?

/Morten K

Brose


22. februar 2010


Hej Morten,

Jeg beder vores udviklere om at se nærmer på det asap.
Jeg har selv oplevet lidt bøvl ved login og ved at der er blevet opgraderet servere, så mon ikke det hænger sammen med det på en eller anden måde.

Jeg håber at det er løst snarest.

Mvh,
Brose

Morten K

Morten K


22. februar 2010

Det lyder godt!
Hej Brose

Jeg har faktisk også problemer med login i IE8. Jeg får en fejl og det ser ud som om at sitet hænger ved login, men så snart jeg klikker på et link til et andet sted på siden er jeg så alligevel logget ind. Blot til info.

/Morten K

Jacob Andersen


22. februar 2010

Huskeliste problem og fejl ved login rettet
De 2 fejl er hermed rettet.

Mvh
Jacob Andersen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk