Forum - Barberkoste - Min første grævling er bestilt!
Bruger 
CrazyCatman

CrazyCatman


28. april 2014

Min første grævling er bestilt!
Selvom jeg er glad for min vintage grissebasse, så har jeg alligevel bestilt min første "grævling".
Jeg faldt over en sød børste hos en outdoor shop i West Sussex, England som havde en håndbundet "Pure Badger" børste med rosentræs håndtag.

Pris: 94 kroner alt inkl. - så spørgsmålet er jo så om den så er noget værd! Men jeg tænkte at jeg kan jo give det et forsøg og ellers så gå tilbage til grissebassen (eller købe en ordentlig)... Men fin ser den ud!

Når den kommer (formentligt i næste uge) så oploader jeg da lige et billede! Billedet her er modelbilledet fra deres shop.

Tillægsspørgsmål!
Den sidste nye børste jeg har (også en gris) syntes jeg er meget stiv - altså meget mere stiv end jeg er vant til på min gamle som allerede var "kørt til".... Så måske er det bare fordi jeg ikke har kørt den nye gris til?
Er der en måde hvorpå man kører en børste til mens den er ny?

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk