Forum - Dagens barbering - Min første DE barbering
Bruger 

Birkvig


4. september 2009

Min første DE barbering
Uha, så kom dagen.

Jeg har ikke meget skægvækst, til gengælg kan den raspe enhver kvindehud til atomer. I mange år har jeg holdt mig til Gilletete contour skrabere for dem vidste man jo hvad var - indtil man lærte bedre.

Nå, men for at gøre en kort historie lang. Jeg var ret utilfreds med min daglige barbering (det er min nye kæreste også eftersom det er hende der bliver flået til blods af mit skæg) og tiden var inde til at prøve noget nyt. En ny supermarkedsskraber var på forhånd udelukket. En barbermaskine? En Braun med overliggende knastaksler var inde i billedet da jeg ikke fandt det specielt charmerende at stå med et vibrende massageapperat der dybest set virker som en plæneklipper i mit ansigt. Ud over det, at stå i 77 db støj på mit badeværelse om morgenen - nej tak. Nå, så er gode dyr jo rådne. Jeg begyndte at surfe lidt rundt og fandt frem til DE skraberen. Efter en grundig snak med Brose, ja, så stod det klart. Under samtalen købte jeg feinschmecker sættet - jeg mener - en god Braun koster sgu 1600 kroner som minimum, her fik jeg det hele for under en tusse.

Nå, hvordan var den første barbering så? Forsigtig vil jeg sige. Men jeg kunne høre hvorledes klingen skar skægget og jeg har ikke skåret min hals over endnu. Det var en god tæt oplevelse, men mangler rutine i hvordan man bruger DE skraberen. Jeg har med vilje sat den på 1 til at starte med og der bør den nok stå den næste måneds tid.

Hvis i andre har nogle råd, så sig endelig til. DE er sgu for fedt.

VH

Mads

Brose


4. september 2009


Hej Mads,

- Velkommen til vores forum.
Fedt at høre at du er kommet godt i gang med dit nye grej!

Det bedste tip i starten er nok at tage den med ro, så kommer teknikken helt af sig selv efterhånden som du bliver fortrolig med den nye skraber og så bliver bare bedre og bedre :-)

Der er en masse brugere her på forum'et der hellere end gerne hjælper nye brugere i gang, så hvis der dukker spørgsmål op, så fyr endelig løs.

Go' weekend!

Mvh,
Brose

Grenberg


4. september 2009


Hej Mads

Og velkommen til forummet og velkommen til en helt ny verden.

Jeg vil som det første anbefale Dig at studere dette forum da der er mange rigtig gode tips at hente og så tjekke Mantic59 videoer på Youtube omkring tips og tricks samt self. proshave's geniale guider-

Kan kun bakke Brose op i at Du skal tage det med ro i starten og lære skraberen at kende, skide være med om barberingen måske ikke bliver helt tæt, det kommer med tiden.

God fornøjelse

MVH

Grenberg

Lars Jensen

Lars Jensen


5. september 2009

Velkommen Hr. Birkvig.

Forberedelse af skægget er vigtig. Rigtig god skum.
Husk at øvelse gør mester!!



Mvh Lars

Lars Jensen

Lars Jensen


5. september 2009



...en anden måde at din bedre halvdel undgår at blive revet til atomer er at hun holder sig væk fra dig ;-)


Mvh Lars :-))

Søren H. Møller


5. september 2009

Altså Lars...
...så går man jo glip af hele to gode ting, både kæresten og en yderst fortrinelig måde at barbere sig på - og hvorfor skulle man det?

Bortset fra det, så vil jeg da også byde velkommen til Birkvig, og ud fra personlig erfaring sige som alle andre: Tag dig god tid - det betaler sig  :o)

Mvh. Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk